Notícia

Vallter 2000, final de la cursa del 25è memorial Fermí Pujol

El 66è Gran premi Ripoll és a la vegada el 25è Memorial Fermí Pujol

bici,vallter
Vallter 2000, final de la cursa del memorial Fermí Pujol Autor/a: Vallter 2000
Aquesta cursa de bicicleta de carretera uneix Ripoll i Vallter 2000, un total de 50 quilòmetres amb un final de port de 1a categoria. Un bon espectacle pels aficionats al ciclisme de carretera. Enguany els participants en aquesta cursa Open es trobaran amb algunes novetats al tram final de la carretera de Vallter. Us ho expliquem.


El proper dissabte 24 d'agost s'organitza la cursa de carretera Ripoll-Vallter 2000 - Memorial Fermí Pujol, qui va ésser durant molts anys President del Club Ciclista Ripoll. La cursa sortirà a les 4 de la tarda de Ripoll, amb un recorregut de 50 quilòmetres, dels quals el 10 últims, fins a l'estació de Vallter, un port  de muntanya i arribada de 1a categoria. 

La prova és de caràcter social, oberta a totes les categories 19-49. Els participants podran triar entre les diferents categories: Junior - SUB-23 - Elit - Elit S23 Fèmina - Master 30 - Master 40 - Master 50 - Master 60.

El dia de la prova es durà a terme el control de llicències a les 14.45 h i la sortida tindrà lloc a les 16.00 h.

Una edició del Memorial amb novetats a la carretera de Vallter

Aquest any els participants en aquesta cursa Open es trobaran amb algunes novetats en el tram final de la carretera de Vallter.Les 11 corbes més importants de l’ascens fins al port de muntanya, coincidint amb el centenari de la Volta a Catalunya, s’han senyalitzat especialment amb informació específica de les principals proves ciclistes mundials. Per aquest motiu les 11 paelles que van des de la cota 1.900 fins a la base de l’estació, a 2.145 metres esdevenen un homenatge a les principals proves ciclistes a nivell mundial. Cada paella porta el nom d’una prova i s’han pintant les corbes de color vermell, excepte la corba del Giro d’Itàlia, de rosa (en referència a la maglia rosa) i la corba del Tour de França, de groc (pel maillot groc).

Finalment, la darrera corba, que dóna entrada a Vallter 2000, ret homenatge a la Volta Catalunya, que aquesta temporada celebra el seu centenari. El port de muntanya Setcases-Vallter 2000 té renom internacional i al llarg de la seva història ha estat final d’etapa de la Volta a Catalunya i la Vuelta a España.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


73%


8%


12%


8%

26 vots