Notícia

Com baixa!

La fotografia del divendres

Alice Robinson,soldeu,grandvalira
Alice Robinson, esquiadora neozelandesa de 17 anys, a la pista Avet de Grandvalira durant el gegant de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Autor/a: Grandvalira - Agence Zoom - Alexis Boichard
Per aquest divendres ens hem decidit per aquesta fotografia. La imatge va ser capturada el 17 març de 2019 per Alexis Boichard, de Zoom Agence, en el transcurs de l'eslàlom gegant femení de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí celebrades a la pista Avet de Soldeu (Grandvalira). L'esquiadora és la neozelandesa Alice Robinson, de només 17 anys. Per cert, va quedar segona en aquest gegant a només 30 centèssimes de la primera plaça del podi, que aquell dia (veure enllaç) va tornar a ser per Mikaela Shiffrin.


La fotografia del divendres és una imatge que seleccionem per aquest dia tant esperat de la setmana i que en ocasions és una captura casual en un telecadira, en una cursa, o potser un paisatge o una situació que ens cridi l'atenció. Una captura que el nostre subconscient ens diu "jo vull ser aquí", "jo vull baixar com ella" o "M'encanta!".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny