Notícia

Aquest matí s'ha reiniciat la recerca de l'esquiadora Blanca Fernández Ochoa

El cotxe de l'esquiadora ha estat localitzat en un paratge punt d'inici d'excursions pel massís de Peñalara

blanca fernandez ochoa
Aquest matí s'ha reiniciat la recerca de l'esquiadora Blanca Fernández Ochoa Autor/a: Policia CNP
Aquest matí s'han reiniciat les tasques de recerca de l'esquiadora Blanca Fernández Ochoa, desapareguda des de fa dies. Des d'avui dilluns es compta amb la incorporació de gossos ensinistrats, que podrien ser clau per buscar l'esquiadora. A més de cossos de seguretat i emergències, també hi participen senderistes voluntaris de la zona i bons coneixedors de la serra del Guadarrama per col·laborar en la recerca.


La Policia Nacional va trobar aquest diumenge al matí, a la localitat de Cercedilla, a Madrid, el cotxe de Blanca Fernández Ochoa, poques hores després que el mateix cos policial anunciés a través de les xarxes socials la desaparició de la medallista olímpica. L'alerta feta pública dissabte nit per la Policia, de comú acord amb la família Fernández Ochoa, ha donat els primers resultats.

L'esquiadora està desapareguda des del passat 23 d'agost, quan, segons informen diversos mitjans de comunicació, hauria explicat a la seva filla que marxava uns dies a fer senderisme. El que va sorprendre als familiars és el fet que va deixar el mòbil a casa, cosa que no solia fer, motiu pel qual la família va denunciar la seva desaparició als cossos de seguretat i emergències de Madrid.

Vehicle localitzat a Las Dehesas, als peus de Peñalara

La Policia va difondre ahir la seva desaparició amb la matrícula del seu cotxe, 0213CKD, per demanar col·laboració ciutadana. La Policia inclou en el seu missatge els telèfons 608367251 i el 091 per rebre possible informació al respecte, i el cotxe ha estat ja localitzat al paratge de Las Dehesas, que acostumava a visitar per ser punt d'inici d'excursions per la zona.

Aquest matí s'han reiniciat les tasques de recerca i es compta amb la incorporació de gossos ensinistrats, que podrien ser clau per buscar l'esquiadora. A més de cossos de seguretat i emergències, també hi participen senderistes voluntaris de la zona i bons coneixedors de la serra del Guadarrama per col·laborar en la recerca.

El punt de concentració dels voluntaris i altres cossos que participen en la recerca és a l’aparcament de l’hostal Cirilo, a 1.400 metres d’altitud, a prop del cim de Peñalara i els seus set pics.

Nascuda el 22 d'abril de 1963, Blanca Fernández Ochoa va ser la primera dona espanyola en aconseguir una medalla olímpica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny