Notícia

El grup Aramón tanca la campanya d'estiu amb un balanç positiu

Aramón Cerler i Aramón Formigal-Panticosa es consoliden com a destinació de vacances familiar

cerler,estiu
El grup Aramón tanca la campanya d'estiu amb un balanç positiu Autor/a: Grupo Aramon
L'aposta del Grup Aramon per mostrar la muntanya a l'estiu ha resultat positiva. Les estacions de Cerler i Formigal-Panticosa es consoliden com a destinació de vacances familiar. L'activitat Conviértete en montañero, que porta els turistes de manera segura a donar els seus primers passos en la muntanya, segueix creixent i es converteix en una de les més reclamades pels visitants en aquestes valls.


El grup Aramón tanca la campanya d'estiu amb un balanç positiu. Han estat prop de 30.000 persones les que han gaudit del viatge panoràmic en telecabina de Panticosa o el Telecadira de l'Aneto de Cerler. Molts d'ells han participat en el programa Conviértete en montañero, que cada dia guanya més adeptes, una activitat en la qual el grup de la neu ha guiat als seus visitants per cims i llacs de les estacions de Cerler i Panticosa mostrant-los els encants d'aquests valls i apropant, de manera segura, a la muntanya.

Les visites a les estacions de Cerler i Panticosa, amb un repunt respecte a la passada campanya, han estat més nombroses durant el mes d'agost.

La setmana del 15 d'agost és en la que s'ha registrat una major afluència. Al pont festiu, es va sumar el bon temps que convidava els turistes a gaudir de la muntanya i de les activitats que s'oferien a les estacions. Panticosa ha estat la més visitada amb dos terços del total. El seu viatge panoràmic en telecabina té un gran filó entre els visitants que cada estiu s'acosten fins a la vall de Tena.

Un cop a dalt, alguns han optat per fer les seves pròpies excursions a peu, altres per la BTT, també qui ha arribat només per gaudir del paisatge i molts d'ells s'han sumat a l'activitat estrella, el programa Conviértete en montañero. Aquest programa es desenvolupa tant a l'estació de Panticosa com en la de Cerler. L'activitat, en els dos centres, està consolidada des de fa tres anys i és un potent atractiu de la campanya estival. De la mà d'un guia de muntanya coneixen els secrets d'aquests paratges, la seva flora i fauna, aprenen a orientar-se ... fan els primers passos a la muntanya de forma segura i gaudeixen de l'activitat.

A més, a Cerler ofereix una variant per als més petits. Batejada amb el nom de Petits Gegants, dos dies a la setmana, els nens s'han convertit en els protagonistes aprenent els secrets de la natura: orientació, lectura de mapes, reconeixement dels pics de la vall o com i què portar a la motxilla.

Una altra de les grans cites de l'estiu ha estat la Festa del Xai de Cerler que, un cop més, va atreure a nombrós públic en l'últim cap de setmana d'agost, un acte que suma ja tretze edicions.

I per descomptat, destacar altres grans cites esportives que també recorren aquestes muntanyes, que discorren pels paratges de les estacions com són algunes de les proves de les carreres de la Trail Aneto a Cerler o de la Trail Vall de Tena a Panticosa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots