Notícia

Menys de 90 dies per esquiar a...

A Vall de Núria!

pala bestia,vall de nuria,santuari,pala boja
Entrada a les pistes Pala Boja i Pala Bèstia de Vall de Núria, en una imatge capturada el 29 de gener de 2017 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Compte enrere. Ens trobem a menys de 90 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem una captura de l'entrada a la pista Pala Boja i Pala Bèstia, a la Vall de Núria. A vosaltres, quina de les dues us agrada més: la Pala Bèstia o la Pala Boja? La imatge va ser capturada el 29 de gener de 2017, just 24 hores després d'una nevada feble que ho havia deixat tot blanc. Enguany a Núria els esquiadors hi trobarem novetats, com ara la renovació del telecabina de la Coma del Clot.


Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots