Notícia

Menys de 90 dies per esquiar a...

A Vall de Núria!

pala bestia,vall de nuria,santuari,pala boja
Entrada a les pistes Pala Boja i Pala Bèstia de Vall de Núria, en una imatge capturada el 29 de gener de 2017 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Compte enrere. Ens trobem a menys de 90 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem una captura de l'entrada a la pista Pala Boja i Pala Bèstia, a la Vall de Núria. A vosaltres, quina de les dues us agrada més: la Pala Bèstia o la Pala Boja? La imatge va ser capturada el 29 de gener de 2017, just 24 hores després d'una nevada feble que ho havia deixat tot blanc. Enguany a Núria els esquiadors hi trobarem novetats, com ara la renovació del telecabina de la Coma del Clot.


Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial