Notícia

Corralco acull en bones condicions els equips de velocitat de la federació andorrana

També hi són els equips de Espanya, Xile i la Xina

corralco,fae
La bucòlica Corralco acull en bones condicions els equips de velocitat de la federació andorrana Autor/a: FAE
L’equip de velocitat andorrà entrena als Andes sud de Xile fins el dia 16. També hi són els equips de velocitat d'Espanya, Xile i la Xina. Les condicions de neu en aquesta part dels Andes estan sent bones, tot un contrast amb els Andes centrals on han començat a tancar algunes estacions d'esquí per manca de neu.


Els equips de esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí segueixen preparant la pròxima temporada. Els primers en viatjar a Xile han estat els esquiadors que conformen els equips de velocitat. D’aquesta manera, al país sudamericà es troben els esquiadors Cande Moreno, Kevin Courrieu i Matías Vargas, i els tècnics Dejan Poljansek, Christope Fivel i Pablo Vallina.

L’expedició és a terres xilenes des del passat 22 d’agost i continuarà amb el treball fins el pròxim 16 de setembre. De moment han tingut uns dies canviants de condicions, amb jornades molt bones però també algunes amb pluja, el que ha condicionat les sessions d’entrenaments. Durant l’estada s’està fent un treball especialment de base, molt de tècnica, per introduir mànegues amb més qualitat segons avanci les jornades i així augmentar la velocitat.

Dejan Poljansek, tècnic: “A Corralco-Chile tenim molt bones condicions per a l'entrenament. Després de la part introductòria de l’estada, on hem dedicat més atenció a l'eslàlom gegant i l'eslàlom, ens hem centrat en els últims tres dies més en les disciplines de velocitat. Hem realitzat tres dies perfectes d’entrenament de baixades, amb els quals seguirem també en els propers dies. Els corredors estan molt motivats i centrats en l’entrenament”.

“Fins ara, van bé. Cande s’adapta a les noves botes d’esquí. En aquestes condicions, l'equipament funciona bé. Kevin necessita temps per tornar al seu nivell, però el primer entrenament és prometedor. Encara té una mica de dolor al genoll, però res alarmant”.

“Sembla que Corralco és en aquest moment una de les millors possibilitats per a l’entrenament d’esquí a l’Amèrica del Sud. En aquest moment, aquí hi ha l'equip d'esquí masculí d'Espanya. Xile, la Xina i el nostre equip de velocitat. En els propers dies s’apropen els equips més forts d’alpí: equips masculí i femení d’Alemanya, el femení d’Àustria, l’equip de velocitat dels Estats Units masculí, el de velocitat masculí de Noruega... La participació de tots aquests bons equips serà bona per a nosaltres, perquè tindrem una bona comparació amb els millors esquiadors”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny