Notícia

Troben el cos sense vida de Blanca Fernández Ochoa

La troballa l'hauria fet un agent de la Guàrdia Civil que es trobava passejant amb el seu gos per la zona.

Blanca Fernandez Ochoa
Blanca Fernandez Ochoa Autor/a: Agències
Segons informen la majoria de mitjans de comunicació, via l'Agència EFE, seria un sergent de la Guàrdia Civil fora de servei qui ha trobat el cadàver de l'ex-campiona Blanca Fernández Ochoa. 


Agents de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i desenes de voluntaris, en un dels operatius de rescat més grans mai realitzats a Espanya, havien acotat avui les zones de recerca després que un veí comuniqués haver trobat a l'esportista espanyola. Aquesta persona, segons la seva versió, li va explicar la seva intenció d'anar cap a la zona de la Peñota, zona suposadament molt coneguda per l'ex-esquiadora.

El dia 1 de setembre, quatre dies després de la denúncia de la seva desaparició, els agents van trobar el cotxe de Fernández Ochoa en un aparcament a la Dehesa, en una zona pròxima a on s'ha trobat aquest migdia el seu cadàver.

Un agent de la Benemèrita, que viu per la zona, ha avisat aquest matí a l'operatiu de recerca que havia trobat un cadàver de dona que podria portar morta entre set i 10 dies. S'està traslladant al lloc la titular del jutjat número cinc de Collado Villalba.

La zona és a 1.900 metres d'altitud. De fet, un veí declarava haver vist a Blanca Fernández Ochoa abillada amb una bandolera, però no recordava si el mateix dia de la seva desaparició o l'endemà.

Va ser un veí de Cercedilla qui va informar als agents que s'havia trobat amb Blanca Fernández Ochoa a finals d'agost i que li havia dit que anava a pujar a caminar per aquesta zona.

Tot i que la hipòtesi principal segueix sent que la medallista olímpica patís un accident de marxa per la muntanya, a on anava amb certa freqüència, fins i tot a dormir al ras, o que patís alguna caiguda des d'un dels molts cingles de la zona, entre les línies d'investigació s'havia posat sobre la taula la possibilitat que Fernández Ochoa, que havia passat temps difícils en els últims anys i vivia protegida pels seus germans -des de feia nou mesos amb la seva germana Lola-, desaparegués voluntàriament.

Dimarts es va supervisar amb drones i membres del GERA i del GEO tota la zona sud de Siete Picos, un cim ple d'esquerdes "per les quals hi cab una persona", assenyalen Bombers de la Comunitat de Madrid. Avui era el torn de la pentinar la serra nord, amb una orografia complicada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots