Notícia

El paradís és a casa

Un reportatge permet comparar paisatges del Pallars Sobirà que s'assemblen al d'altres racons del món molt coneguts


No sempre és necessari prendre un avió per gaudir de paisatges bucòlics o impressionants. A més de la contaminació que generen els avions, i del cost que té per a les nostres butxaques, sovint passem per alt que hi ha racons del nostre país que són preciosos. Estel Soro ho demostra amb un reportatge fotogràfic en el qual posa de costat paisatges localitzats al Pallars Sobirà amb altres que trobem arreu del món.


Què ho fa que estem disposats a pagar un bitllet d'avió per gaudir d'un paisatge impressionant i en canvi no sempre estem disposats a fer una caminada per gaudir d'un paisatge molt similar? Sí, a tots ens ha passat, ens hem deixat seduir per una fotografia, per un relat i un context i hem acabat dedicant dies de les nostres vacances a visitar un paisatge que, quan els nostres ulls el van veure per primera vegada, en paper o en una pantalla, ens va deixar captivats. I sovint passa que a prop de casa hi tenim un paisatge que, mai serà igual però sí molt similar.

Estel Soro ha preparat un reportatge gràfic en el qual podem veure fins a 15 paisatges del Pallars Sobirà que sorprenentment s'assemblen a d'altres 15 que es poden localitzar en diferents parts del món. No us el perdeu. El podeu llegir i veure complet en aquest enllaç.

El reportatge demostra que no sempre és necessari prendre un avió per gaudir de paisatges de postal. De fet, i tenint clar el principi que sobre gustos no hi ha res escrit, en algun cas a nosaltres ens sedueix molt més els paisatges del Pallars Sobirà que no pas el que s'hi compara. Ho voleu comprovar?
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial