Notícia

Una fotografia d'esquí de fons, premi 'Drone Awards 2019'

La fotografia 'A Shoal of Colorful Fish' és la que ha catapultat Jacek Deneka com a millor fotògraf de l'any

A Shoal of Colorful Fish,drone awards,Jacek Deneka
'A Shoal of Colorful Fish', de Jacek Deneka, millor fotografia de l'any realitzada des d'un drone Autor/a: Jacek Deneka
L'Art Photo Travel Association és l'entitat organitzadora dels Sienna International Photo Awards, que enguany organitza la 2a edició dels Drone Awards, els premis que reconeixen les millors fotografies aèries capturades per un drone de 2019. I enguany una captura amb l'esquí de fons com a protagonista n'ha fet el seu autor com el millor fotògraf de l'any.


A la segona edició dels Drone Awards s'hi han presentat 4.500 instantànies de professionals i aficionats de 107 països, dividides en sis categories, Abstract (paisatges abstractes), Nature (espais naturals), People (persones); Sport (esports); Wildlife (vida salvatge), i Urban (àrees urbanes). Com és lògic escollir les millors fotografies no era fàcil, més encara si tenim present que malgrat portar el nom de Drones el cert és que s'hi podien presentar captures realitzades des d'avions, helicòpters, vehicles aeris no tripulats, globus, dirigibles, coets, cometes i paracaigudes.

El premi de Fotògraf de l'Any ha estat per al polonès Jacek Deneka, que va capturar una curiosa imatge dels participants en la cursa d'esquí de fons de 50 quilòemtres de Jakuszyce. Aquesta captura que porta per títol A Shoal of Colorful Fish és la que ha catapultat, amb el premi de Fotògraf de l'Any dels Drone Awards 2019, el polonès Jacek Deneka.

El guanyador rebrà el seu premi a l'octubre a Siena i totes les obres guardonades seran exposades durant el festival que organitza la Art Photo Travel Association a la ciutat italiana.

En trobareu més informació a l'edició digital d'avui a La Vanguàrdia i a la web dels organitzador del premi 'Drone Awards 2019'

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny