Notícia

Menys de 90 dies per esquiar a...

A La Molina!

teleesqui,7 fonts,setfonts,la molina
Menys de 90 dies per esquiar a La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Compte enrere. Ens trobem a menys de 90 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem una captura del teleesquí Set Fonts i el telecabina Alp 2500 de La molina. Aquesta imatge és la que fem servir a la portada de la nostra pàgina de Facebook a partir d'avui i durant les properes setmanes. La imatge va ser capturada el 28 de març de 2018.


Sabeu que el teleesquí 7 Fonts és un dels remuntadors que té tots els números per ser una de les primeres instal·lacions del Pirineu en començar la temporada 2019-20? Doncs sí, i és així gràcies a la seva alçada i orientació. A la temporada 2018-19 va ser, conjuntament amb el telecabina Alp 2500, la primera instal·lació de La Molina en obrir al públic. Concretament ho va fer el dia 24 de novembre de 2018. També va ser la instal·lació responsable de donar el tret de sortida a la temporada 2016-17, en concret el 26 de novembre.

La secció compte enrere

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


17%


17%


67%

6 vots