Notícia

Hotels i apartaments del Pla de l'Ermita de Boí Taüll surten a subhasta

Un operador turístic valencià podria estar interessat en la compra dels hotels de Boí Taüll

pla ermita,boi taull
Hotels i apartaments del Pla de l'Ermita de Boí Taüll surten a subhasta Autor/a: Boí-Taüll
Un mínim de dues empreses estarien interessades en fer-se amb els hotels Romànic, Taüll i els Apartaments Solana del Pla de l’Ermita, del complex hivernal de Boí Taüll, un cop surtin a subhasta pública, fet que es preveu que es produeixi abans de l'inici de la temporada d'esquí 2019-20.


Un mínim de dues empreses estarien interessades en adquirir el resort de Boí Taüll, la zona d'allotjaments situada al Pla de l'Ermita de l'estació d'esquí de Boí Taüll. En el procés de liquidació dels actius de Promocions Turístiques de la Vall s'espera que l'administrador concursal en faci la licitació abans de l'inici de la temporada d’esquí.

L'hotel Romànic, l'aparthotel La Solana i un contracte en vigor de lloguer de l'Hotel Taüll, entre altres actius, sortiran a subhasta en les properes setmanes, després que el Jutjat número 5 de Barcelona donés per bona la liquidació de l'empresa Promocions Turístiques de la Vall (PTV) i ordenés la venda d'immobles per pagar els deutes. Segons informa avui el diari La Manyana de Lleida, un operador turístic valencià podria estar interessat en la compra dels hotels de Boí Taüll.

La subhasta pública no afecta en cap cas a l'estació d'esquí, propietat de la Generalitat de Catalunya i gestionada a través de l'empresa pública Actius de Muntanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots