Notícia

Menys de 90 dies per esquiar a...

Als Argulls de Baqueira-Beret

argulls,telecadira,baqueira
Sector dels Argulls de Baqueira-Beret Autor/a: Diaridelaneu.cat
Compte enrere. Ens trobem a menys de 90 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem el telecadira de tres places pinça fixa dels Argulls. Ben a prop d'aquest remuntador hi trobem el telecadira Teso dera Mina, del qual us vam avançar la seva substitució. La imatge va ser capturada el 15 de març de 2013.


La imatge que us mostrem avui va ser capturada el 15 de març de 2013. Sabeu que enguany Baqueira està preparant una inversió molt important al sector dels Argulls? En aquesta vall, que tradicionalment és la que rep més innivació de Baqueira per alçada i orientació, ja es disposa dels permisos per a la substitució del telecadira de tres places Teso dera Mina.

La secció compte enrere

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


17%


17%


67%

6 vots