Notícia

Helly Hansen presenta els seus highlights per a aquest hivern

La col·lecció Odin celebra el seu 10è aniversari

Helly Hansen
Helly Hansen presenta els seus highlights per a aquest hivern Autor/a: Vito Alberto Amendolara
Professionals de l'esquí, exploradors d'oceans i urbanites, tots estan d'acord en el fet que les aventures outdoor no acaben en arribar els mesos de tardor i hivern. Des de fa més de 140 anys, la marca noruega de roba d'alt rendiment desenvolupa equipaments de grau professional per a cada part del món, des del cercle àrtic fins a les ciutats més urbanes. Les col·leccions d'esquí, muntanya, base layer i urban de Helly Hansen per a la Tardor-Hivern 2019 exploren els estils i colors de les últimes dècades; i, els combinen amb les últimes tecnologies de la indústria per oferir peces outdoor en què confien els professionals.


Amb la innovació i la trajectòria de la marca seguint les arrels de cada disseny, Helly Hansen s'inspira en els seus anys icònics de la indústria de l'esquí i urban, i els combina amb la seva creixent llista de tecnologies. El recentment llançat aïllament LIFALOFT ™ de Primaloft® ofereix un aïllament més lleuger i menys voluminós, i ja comença la seva trajectòria cap a la categoria de jaquetes d'esquí aquest hivern.

Per commemorar el 10è aniversari de la col·lecció Odin, focalitzada en muntanya, Helly Hansen millora les primeres peces de la col·lecció per a entusiastes de l'esquí de muntanya, amb materials microporosos i d'alta durabilitat. Es tracta de dissenys pensats per als consumidors i detalls per continuar impulsant Helly Hansen cap a aplicacions úniques i pràctiques amb consciència mediambiental. Utilitzem materials tenyits, aïllaments reciclats, teixits biodegradables, materials reciclables i detalls elaborats amb fibres Lifa® reciclades Helly Hansen, capaços de crear productes respectuosos amb el medi ambient i immillorablement tècnics.

Highlights de la Tardor / Hivern 2019

LIFALOFT ™

Un nou membre de la família LIFALOFT ™ és la LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket, que garanteix l'equilibri perfecte entre usabilitat, confort i transpirabilitat. Tant el revestiment de la capa exterior com el teixit principal són permeables a l'aire i farcits amb l'aïllament LIFALOFT ™ elàstic per crear la capa perfecta per activitats d'alta intensitat, com l'esquí de muntanya.
P.V.P. LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket: 250 €

Esquí:

Amb el compromís de crear equipament professional per entusiastes de l'esquí i incorporant constantment tecnologies úniques per millorar el rendiment de les peces, Helly Hansen actualitza la seva col·lecció de jaquetes d'esquí mitjançant la incorporació de l'aïllament LIFALOFT en dissenys de jaquetes best-sellers.

L'Alpha LIFALOFT ™ Jacket per home i la W Motionista LIFALOFT ™ Jacket per dona ofereixen el millor de les jaquetes d'esquí més top, més compactes i compressibles, amb l'ús de l'aïllament LIFALOFT ™ de 80g. Les dues jaquetes estan elaborades amb Helly Tech® elàstic pels quatre costats, impermeable, amb materials transpirables i que inclou un Life Pocket ™ al pit per mantenir actives les bateries dels mòbils durant més temps. 
P.V.P. Alpha LIFALOFT ™ Jacket: 500 €
P.V.P. W Motionista LIFALOFT ™ Jacket: 350 €

Les siluetes més llargues i els detalls d'alta visibilitat de la col·lecció Ullr donen la benvinguda a dues jaquetes de nou disseny: la W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket per a dona i la Straightline LIFALOFT ™ Jacket per home. El teixit Helly Tech® Professional és impermeable per protegir-te i mantenir-sec en els dies de neu; mentre que una construcció de dues capes i butxaques per portar l'equip de seguretat d'esquí de muntanya afegeixen funcionalitat a aquestes dues jaquetes aïllades que permeten un millor moviment i confort, sense volum, oferint l'aïllament de 80 g de LIFALOFT ™.
P.V.P. W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket: 350 €
P.V.P. Straightline LIFALOFT ™ Jacket: 350 €

Muntanya

Amb motiu de la celebració del desè aniversari de la col·lecció Odin, la Odin Mountain 3L Shell Jacket per home i dona, està pensada per als esquiadors de muntanya. La capa exterior utilitza una nova membrana microporosa i un teixit amb C6 DWR, que ofereixen un sistema d'assecatge que funciona tant en temperatures fredes com temperades, el que la converteix en la jaqueta perfecta per a activitats d'alta intensitat i condicions imprevisibles. Les dues jaquetes ofereixen un nou i únic disseny de vessant antinieve. 
P.V.P. Odin Mountain 3L Shell Jacket: 500 €

Per completar el kit, Helly Hansen introdueix els pantalons Odin Mountain 3L Shell Reservat per a home i dona, elaborat amb la mateixa membrana microporosa. Els teixits exteriors suaus estan ubicats estratègicament per oferir mobilitat; mentre que les cremalleres a les cames permeten ventilació. Per millorar el confort de l'usuari cada peto està dissenyat específicament per a home i dona i, així, assegurar un encaix òptim i oferir les mateixes prestacions.
P.V.P. Odin Mountain 3L Shell Reservat: 400 €

Totes les noves peces de la col·lecció de muntanya Odin són el resultat d'un procés de test i desenvolupament intens, tenint en compte el feedback dels professionals de la muntanya i alguns dels millors esquiadors en l'àmbit mundial; per crear productes que ofereixen exactament el que necessitem, res superflu i rendiment d'alta durabilitat.

Base Layer

Helly Hansen porta els baselayers a un nivell més alt introduint la seva col·lecció de primeres capes H1 Pro Lifa®, que utilitza el body mapping i una àmplia varietat de teixits Lifa® per oferir la més alta rendibilitat a cada base layer. Per optimitzar els beneficis del consumidor, Helly Hansen es nodreix del coneixement d'esquiadors professionals així com de la investigació del Dr. Danny Longman de la Universitat de Cambridge per determinar quines són les àrees del cos de l'home i de la dona que es refreden més o les que s'escalfen de forma més ràpida durant l'activitat física. La H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zip per a home i dona ofereix gestió de la calor i de l'excés d'humitat en un disseny sense costures de múltiples teixits Lifa i materials de llana, assegurant un rendiment òptim i calidesa global. 
P.V.P. H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zip: 140 €

Urban

La col·lecció urbana per a la tardor / hivern 2019 abasta peces per a les localitzacions més remotes de l'àrtic fins als barris més moderns de les grans ciutats. Influenciada pels colors i estils dels noranta juntament amb materials biodegradables i reciclables, Helly Hansen rendeix tribut al seu estil i els seus anys de trajectòria empenyent els límits de la tecnologia mentre fa tot el possible per protegir el medi ambient durant el procés.

Arctic Patrol: La nova col·lecció de parques i plomissols es xopa del coneixement d'aquells que viuen en regions àrtiques remotes i el combina amb els materials i tecnologies necessàries per tenir rendiment en les temperatures i condicions més dures. La Arctic Patrol 3-in-1 Jacket lidera la col·lecció amb una capa exterior de tela de cotó biodegradable lliure de PFC i amb tractament d'alta resistència a l'aigua (DWR). Quan el temps canvia, una capa impermeable es desplega fàcilment. 
P.V.P. Arctic Patrol 3-in-1 Jacket: 850 €

Protect & Connect: L'amor per la natura s'uneix a l'amor per l'estil en la col·lecció de jaquetes, plomissols i pantalons Protect & Connect. Cada peça està feta amb materials tenyits per reduir el consum d'aigua en un 75%, aïllament sintètic reciclat per assegurar que cada producte és vegà i un Life Pocket ™ per garantir la durabilitat de les bateries quan baixa la temperatura.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial