Notícia

Menys de 75 dies per telemarquejar a...

A Espot!

telemark,espot
Telemark a Espot Autor/a: Diaridelaneu.cat
Compte enrere. Ens trobem a menys de 75 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem un professor d'esquí d'Espot practicant telemark a Espot. Per quina pista deuria baixar després de la foto? La Quatre? La tres? La dos? L'estadi? Per cert, sabeu que enguany hi haurà novetats molt importants a Espot?. La imatge va ser capturada el 10 de desembre de 2016.


La imatge que us mostrem avui va ser capturada el 10 de desembre de 2016. En els darrers anys Espot s'ha especialitzat en acollir competicions i d'entre aquestes cal destacar-ne, per exemple, la Copa del Món FIS telemark el febrer de 2016. Sabeu que enguany Espot estrenarà un nou telecadira?

La secció compte enrere

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

10122016-telemark-espot-traces
Practicant telemark a Espot (Foto: DDLN).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny