Notícia

Creuament de declaracions entre Queralt Castellet i la RFEDI al diari Marca

Castellet va anunciar al diaria Marca que renunciava a la copa del món per falta de suport

Queralt Castellet,Laax
Queral Castellet en una imatge d'arxiu Autor/a: RFEDI
La sabadellenca Queralt Castellet, quatre vegades olímpica, ha anunciat que no participarà aquesta temporada en la copa del món per falta de suport econòmic de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern. El director esportiu de la federació, Olmo Hernán, ha respost que estan disposats a mantenir les ajudes econòmiques si compleix quatre requisits: passar els reconeixements mèdics, portar la roba dels patrocinadors, participar en les competicions de la federació internacional i no “improvisar” un calendari alternatiu.


Creuament de declaracions i retrets entre Queralt Castellet i la RFEDI al diari Marca. Si Queralt Castellet denunciava abans d'ahir a la RFEDI de no donar-li suport perquè fes el circuit de Copa del Món d'Snowboard, ahir Olmo Hernán ha aclarit la situació de 'outsider' en què viu Queralt Castellet, sense donar suport a la RFEDI ni als seus companys.

En una entrevista amb el diari Marca, la snowboarder de Sabadell va anunciar que aquesta temporada no participaria en el circuit de Copa del Món per manca de suport econòmic per part de la RFEDI. Un dia després, el director esportiu de la RFEDI, Olmo Hernán, responia també a través del mateix mitjà que, Queralt Castellet té el total suport de la seva federació, sempre que segueixi unes normes bàsiques que se li demana, no només per poder mantenir els patrocinadors que ajuden a finançar els desplaçaments als esportistes, sinó perquè se li pugui fer un seguiment mèdic per prevenir possibles lesions o malalties. Segons Olmo, la rider tampoc va a les presentacions dels equips que sí que fan la resta dels seus companys.

Olmo Hernán ha volgut ser clar, i ha sol·licitat una sèrie de punts que necessiten de Queralt Castellet perquè puguin finançar la seva temporada al complet, i que són passar els reconeixements mèdics, portar la roba dels patrocinadors, participar en les competicions del calendari de la Federació Internacional i no improvisar el programa sense informar-ne a la Federació.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial