Notícia

Victòria de Nuria Castán al Mont Olympus de Nova Zelanda

Castan, en una imatge d'arxiu
Castan, en una imatge d'arxiu Autor/a: Diaridelaneu.cat
La rider de Reus suma amb aquesta nova victòria 8 proves consecutives guanyades a Nova Zelanda en les últimes quatre temporades i es consolida en el liderat del FWQ 2020 SNB Dones.


Núria Castán Barón, rider de l'equip internacional HEAD Snowboards, va obtenir el 8 de setembre una nova victòria a Nova Zelanda, aquest cop al Mont Olympus de Nova Zelanda. Es tracta de la quarta victòria consecutiva de Castán en aquesta prova des que es va començar a realitzar en el 2016, sent així l'única guanyadora de la prova en la seva categoria.

El descens va ser a la cara de Ardies, molt a prop de Mt. Olympus. Castán va optar per una línia no molt ràpida, però buscant trucs que li donessin punts addicionals. Només sortir, va començar amb un 180, posteriorment va realitzar un salt bastant gran i una diagonal per anar a buscar un altre salt que fins aquell moment només havien fet els homes de la categoria de SNB. A la part inferior de la cara, aprofitant un desnivell del terreny, va realitzar un 360 sent la primera vegada que el completava en una competició oficial.

Tot i la bona actuació, Castán va ser penalitzada per què va tenir un Buttchek (tocar amb la part posterior a terra, però sense arribar a caure) a la recepció d'un dels salts. Tot i això, la penalització no va evitar que al final ocupés la primera posició en aquesta competició.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny