Notícia

Puma i Helly Hansen, del mar a la ciutat

Una aliança estratègica entre les dues marques que conclou amb roba esportiva inspirada als anys 90

Puma,Helly Hansen
Una aliança estratègica entre les dues marques que conclou amb roba esportiva inspirada als anys 90 Autor/a: Helly Hansen
PUMA X HELLY HANSEN s'uneixen per crear la seva primera col·lecció plena de tips dels anys 90. La col·lecció és la combinació perfecta entre el patrimoni esportiu de PUMA i el seu ADN informal combinat amb el gran coneixement tècnic i la dilatada experiència en outdoor de HELLY HANSEN.

helly-hansen-puma-3
Una aliança estratègica entre les dues marques que conclou amb roba esportiva inspirada als anys 90

Fundada a Noruega fa més de 140 anys amb la creació de roba impermeable per mariners, HELLY HANSEN és líder en equipament nàutic i d'esquí, així com roba de treball de primera qualitat. A través de dissenys atrevits, la roba tècnica i protectora de HELLY HANSEN va deixar empremta en la subcultura hip-hop i roba urbana dels 90. La col·laboració PUMA X HELLY HANSEN s'inspira en la vibrant era dels 90, infonent en aquesta multifacètica col·lecció . Si bé la col·lecció ret homenatge a l'herència de PUMA i HELLY HANSEN, també incorpora un toc modern a l'agregar detalls i elements inspirats en l'outdoor.

Vestida de negre Puma es presenta la PUMA X HELLY HANSEN Nitefox revestida amb una banda de TPU transparent tallada al foc, costures en ziga zaga, cordons rodons i cordó elàstic. Adornada amb una cinta de polièster i detalls de nobuck, la PUMA X HELLY HANSEN Trailfox MTS destaca per la part superior de niló i camussa tradicional, així com per la llengüeta de malla amb cinta jacquard i amb el logotip de HELLY HANSEN. 

El pack de sabatilles es reforça amb la PUMA X HELLY HANSEN LQD Cell Omega, amb el logotip de PUMA tallat a la calor, al taló; i, les marca PUMA i HH, a la llengüeta.
La PUMA X HELLY HANSEN també inclou còmodes i reversibles abrics, amb gràfics impresos al llarg de tot el cos; així com gràfics amb logotip situats a la part posterior, amb teixit intel·ligent impermebale per protegir del vent i la humitat. La col·laboració s'estén a peces de marca compartida amb gràfics de PUMA X HELLY HANSEN en armilles còmodes, dessuadores amb caputxa amb butxaques de cangur, pantalons amb folre polar i samarretes. Accessoris com una gorra de pescador o una ronyonera extragran completen el outfit.

Com a homenatge a la roba de carrer dels 90, la col·lecció PUMA X HELLY HANSEN es distribuirà mundialment a través de PUMA.com, botigues PUMA, HELLYHANSEN.com, botigues HELLY HANSEN i minoristes seleccionats a partir del 26 de setembre.

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


40%


8%


52%

77 vots