Notícia

Comunicat de premsa de Cerro Catedral

Catedral Alta Patagonia informa sobre el descarrilament per vent del dia 19 setembre

amancay,telecabina
Imatge d'arxiu del telecabina Amancay Autor/a: Diaridelaneu.cat
Catedral Alta Patagonia informa que en el dia de la data a les 14.00 hores aproximadament, a causa d'una forta ràfega de vent de més de 100 km / h, els remuntadors telecabina Amancay i la Telecadira Militares van patir un descarrilament.

El telecabina Amancay es trobava tancada al públic i només tenia passatgers en la línia de descens. El descarrilament va ser de la línia d'ascens. Després d'una avaluació realitzada pels tècnics es va posar en marxa el medi d'elevació i es va procedir a l'evacuació del mateix.

Pel que fa al telecadira Militares, es va produir un descarrilament del cable que es va desplaçar fora de les politges quedant sostingut pel dispositiu de seguretat de la torre. El medi es trobava operatiu en forma condicional per vent. Després de l'avaluació de l'equip de manteniment, es va tornar a posicionar el cable a les politges i es va procedir
a l'evacuació de la línia a través del mitjà.

Es va treballar en conjunt amb el EAMCEC en la coordinació de les accions per a la ràpida solució a aquest incident, no hi ha cap ferit. Catedral Alta Patagonia lamenta els inconvenients que aquesta situació aliena a la seva voluntat pogués ocasionar.

Comunicat original:

Catedral Alta Patagonia informa sobre el descarrilamiento por viento
Bariloche, 19 septiembre

Catedral Alta Patagonia informa que en el día de la fecha a las 14.00 horas aproximadamente, debido a una fuerte ráfaga de viento de más de 100 km/h, los medios de elevación Telecabina Amancay y la Telesilla Militares sufrieron un descarrilamiento.

La Telecabina Amancay se encontraba cerrada al público y sólo tenía pasajeros en la línea de descenso. El descarrilamiento fue de la línea de ascenso. Luego de una evaluación realizada por los técnicos se puso en marcha el medio de elevación y se procedió a la evacuación del mismo.

En cuanto a la Telesilla Militares, se produjo un descarrilamiento del cable que se desplazó fuera de las poleas quedando sostenido por el dispositivo de seguridad de la torre. El medio se encontraba operativo en forma condicional por viento. Luego de la evaluación del equipo de mantenimiento, se volvió a posicionar el cable en las poleas y se procedió a la evacuación de la línea a través del medio.

Se trabajó en conjunto con el EAMCEC en la coordinación de las acciones para la pronta solución a este incidente, no habiendo ningún herido. Catedral Alta Patagonia lamenta los inconvenientes que esta situación ajena a su voluntad pudiera ocasionar.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny