Notícia

Totes les estacions d'esquí d'Aragó en un sol forfet de temporada

Amb el nom de Ski Pirineos aquest forfet permet esquiar a totes les estacions aragoneses

esqui,panticosa
Autor/a: Diaridelaneu.cat
Aramon comença a comercialitzar el forfet de temporada 2019-20. Es tracta d'un acord comercial que es posa en pràctica per segon any consecutiu i que permet esquiar a totes les estacions aragoneses.


Aramón, Astún i Candanchú reforcen el seu acord comercial, la seva aposta per un producte únic amb el qual liderar el mercat nacional de la neu. El forfet Ski Pirineus permet esquiar, sense límit, en totes les pistes del Pirineu aragonès i en les dues estacions de Terol.

Fins al 21 d'octubre, l'abonament es pot adquirir online o bé a les oficines de les estacions amb un 25% de descompte. A més,ofereixen un 5% de descompte addicional per a les famílies nombroses i les agrupacions de quatre membres. Es tracta d'un acord comercial que ja suma dos anys seguits d'aplicació.

El forfet permetrà esquiar indistintament a les estacions d'Astún, Candanchú, Cerler, Formigal-Panticosa, Javalambre i Valdelinares, que en total sumen 390 quilòmetres de pistes. L'abonament Ski Pirineus pot adquirir per 719 € des d'avui i fins al proper 21 d'octubre. Aquest preu suposa un 25% de descompte sobre el preu de sortida (959 €). 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial