Notícia

Pal-Arinsal, una estació d'esquí sanejada

El cònsol Major de La Massana no descarta l'entrada de capital privat a EMAP, la gestora de Pal-Arinsal

arinsal,port-negre,telecadira,esquiadora
Pal-Arinsal ja ha aconseguit ser una estació d'esquí sanejada Autor/a: Diaridelaneu.cat
El comú de la Massana no descarta l'entrada de capital privat a la societat gestora de Pal-Arinsal. El cònsol major diu que actualment EMAP és una societat sanejada amb beneficis i que ja pot fer front a inversions. Són declaracions que David Baró ha fet a la ràdio-televisió pública andorrana i també ha recordat que la marca Vallnord encara tindrà continuïtat tres anys més.


La gestora de Pal-Arinsal és avui dia una societat sanejada i si algú hi vol entrar haurà de ser amb una proposta atractiva. Així ho creu David Baró, que ha recordat que els darrers 8 anys s'han invertit 25 milions d'euros en millores a l'estació d'esquí andorrana.

Són declaracions que el cònsol Major de La Massana ha fet avui a Andorra Difusió. Hi ha afegit que EMAP ha passat de facturar 14 milions el 2012 a 20 la temporada passada i que està obert 10 mesos l'any. Malgrat això, Baró, que acaba mandat aquest desembre, creu que no s'ha de tancar la porta a l'entrada de capital privat, però sense capficar-s'hi i tenint clar que una empresa sanejada i amb beneficis té un alt valor.

També ha parlat de la continuïtat de la marca Vallnord tres anys més i diu que donarà temps al proper comú per decidir què fa. Baró puntualitza que Pal-Arinsal ja és una marca de llarg recorregut amb la seva identitat i que al final el que s'ha de vendre és la marca de país.

El cònsol també deixarà en mans del pròxim comú la recompra de les preferents d'EMAP que encara estan pendents. Baró ha recordat que dels 19 milions ja se n'han recomprat 10 i que es podrien acabar de pagar en 5 anys. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny