Notícia

El Pallars Sobirà vol ser part de la candidatura olímpica dels Jocs d'Hivern

El president comarcal es mostra contundent i diu que no es poden permetre una altra vegada "quedar al marge d'uns Jocs com va passar al 92"

carles isus,mirador,orri
Carles Isús, el de la dreta de la imatge, durant la inauguració del Mirador Orri Sud el desembre passat Autor/a: Diaridelaneu.cat
Fa uns dies un acte de la societat civil barcelonina va tornar a posar els jocs d'hivern sobre la taula. Avui, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha reivindicat que les estacions d'esquí pallareses formin part de la candidatura olímpica dels Jocs d'Hivern. El president comarcal es mostra contundent i diu que no es poden permetre una altra vegada "quedar al marge d'uns Jocs com va passar al 92".


El Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà ha reivindicat que la comarca vol formar part de la candidatura olímpica dels Jocs d'Hivern. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha explicat que ara mateix desconeixen si "el Pallars serà olímpic" i manquen de qualsevol informació. Isús s'ha mostrat contundent i ha afirmat que "no ens podem permetre una altra vegada quedar al marge d'uns Jocs com va passar al 92". Isús ha dit que s'han de fer valdre i ha recordat que el Pallars Sobirà disposa de 4 estacions d'esquí. Aquesta qüestió la posaran al primer punt de l'agenda per tractar a la reunió de la Comissió bilateral entre el Sobirà i el Govern de la Generalitat. Isús ha dit que confia que es pugui celebrar durant la primera quinzena d'octubre.

El president comarcal ha explicat que és un tema que els preocupa i per tant ha dit que seran "molt pesats" i si cal "molt impertinents" perquè no ens volem quedar fora de la candidatura. Isús ha explicat que hi volen ser col·laborant i fent el que comporti estar present amb el desenvolupament d'aquesta candidatura.

Els Jocs Olímpics d'Hivern va ser el tema principal del Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà celebrat la passada setmana.

El president del Consell Comarcal del Sobirà ha narrat que si estan fora d'aquest projecte, voldrà dir quedar fora del desenvolupament d'aspectes importants com les comunicacions, les telecomunicacions o d'altres infraestructures importants. Per Isús quedar fora de la candidatura voldrà dir augmentar les desigualtats i desequilibris entre territoris pirinencs.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny