Notícia

El CG Puigcerdà intentarà distanciar a un rival directe

Dissabte 28 de setembre a les 14:30 h del migdia a Majadahonda

cg puigcerda
Els ceretans juguen dissabte 28 de setembre a les 14:30 h del migdia a Majadahonda Autor/a: Toni Blanco
Desplaçament dels ceretans a Majadahonda en un partit que es presenta amb moltes baixes i en un horari poc habitual. Serà aquest dissabte a les 14:30 h del migdia. Cal recordar que aquest any l'equip madrileny ha decidit invertir l'horari dels partits sènior i U20. Segons sembla per motius comercials en comptar amb més públic a la tarda que al vespre.

Igual que va passar en el primer desplaçament de la temporada per aquest viatge hi haurà jugadors que no podran viatjar. Alguns per lesió, un per sanció i altres per diversos motius. Poden arribar a ser 7 o 8 en total. Lluny de lamentar-se pels que no vindran cal valorar l'oportunitat que tindran molts altres jugadors, alguns d'ells molt joves. No en va, dos nois de 16 anys debutaran amb l'equip sènior. Lluís Llorens i Martí Monés. Una gran oportunitat per ells de començar a agafar minuts d'experiència en la màxima categoria estatal.

El rival madrileny, que no dona mai un puck per perdut i que és un dels oponents més incòmodes de la competició, segur que voldrà aprofitar les absències ceretanes per aconseguir la primera victòria dintre dels 60 minuts de la temporada. La setmana passada va perdre a la pista del FC Barcelona deixant una gran imatge. I en el primer partit va remuntar al CH Jaca per acabar guanyant en la pròrroga del partit. Un equip molt jove i batallador amb el segell inconfusible del seu gran entrenador, Carlos Gordovil, que a casa es fa més fort encara.

L'any passat el CG Puigcerdà va guanyar un partit i en va perdre un altre en les seves visites a Majadahonda, Madrid.

L'equip ceretà intentarà distanciar a un rival directe per la lluita per entrar als playoff al final de la temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny