Notícia

Quin any era?

Velles postals d'esquí del Pirineu i altres racons del món

vall de nuria,postal
Postal de l'estació d'esquí i muntanya de la vall de Núria. Autor/a: Postal i Diaridelaneu
Si us demanem a quina estació correspon aquesta postal possiblement ho encertareu a la primera. Com que avui us hem deixat una postal força fàcil d'identificar, què us sembla si us atreviu a datar-la? A quina dècada es devia fer aquesta postal? Potser als anys 60? O més aviat és dels 70? O potser de finals dels 50? Massa fàcil: atreviu-vos a posar-hi data: de quin any exactament és aquesta postal?


Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món.

En el cas d'avui la postal que publiquem correspon a una estació de muntanya i esquí del Pirineu oriental i la postal va ser editada o comercialitzada per Escudo de Oro.

Encara no ho teniu clar de quin any és? Doncs som-hi: es tracta de Vall de Núria i la postal està comercialitzada a l'any 1964. De regal, també us hi afegim una altra postal de l'època i que la podeu comparar amb l'actual, però d'aquesta ja no ens atrevim a demanar de quina data és perquè no hem pogut identificar l'any de la comercialització.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny