Notícia

Quin any era?

Velles postals d'esquí del Pirineu i altres racons del món

vall de nuria,postal
Postal de l'estació d'esquí i muntanya de la vall de Núria. Autor/a: Postal i Diaridelaneu
Si us demanem a quina estació correspon aquesta postal possiblement ho encertareu a la primera. Com que avui us hem deixat una postal força fàcil d'identificar, què us sembla si us atreviu a datar-la? A quina dècada es devia fer aquesta postal? Potser als anys 60? O més aviat és dels 70? O potser de finals dels 50? Massa fàcil: atreviu-vos a posar-hi data: de quin any exactament és aquesta postal?


Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món.

En el cas d'avui la postal que publiquem correspon a una estació de muntanya i esquí del Pirineu oriental i la postal va ser editada o comercialitzada per Escudo de Oro.

Encara no ho teniu clar de quin any és? Doncs som-hi: es tracta de Vall de Núria i la postal està comercialitzada a l'any 1964. De regal, també us hi afegim una altra postal de l'època i que la podeu comparar amb l'actual, però d'aquesta ja no ens atrevim a demanar de quina data és perquè no hem pogut identificar l'any de la comercialització.

 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial