Notícia

Menys de 60 dies per esquiar a....

A Port Ainé

Gall Fer,Skisplash,Port Aine,skipallars
L'esquiador entra a la piscina. Haurà pres prou velocitat? Què en penseu? Autor/a: Skipallars
En 60 dies, si la meteorologia no ens falla, tornarem a estar esquiant a Port Ainé. Avui, però, no us deixem amb una imatge de ple hivern sinó amb una imatge refrescant, i és que aquest mes setembre s'acomiada amb calor de ple estiu. Nosaltres ja n'estem tips de tanta calor. Però anem al gra. Observeu aquesta foto: creieu que aquest esquiador va acabar travessant la piscina? O potser hi va caure? Així a primera vista no sembla que porti prou velocitat...


La imatge que us mostrem avui va ser capturada el 2 d'abril de 2017, durant la cursa del Gall Fer. Quan arriba la primavera Port Ainé organitza aquesta divertida cursa open que acaba amb una piscina que els participants han de creuar. És important prendre una bona embranzida a la recta final abans d'entrar a la piscina, ja que sinó es corre el risc de no tenir prou velocitat per flotar. Però a mesura que passen les hores la neu és torna primavera i hi ha el risc de no prendre prou velocitat.

Podeu veure la crònica de la cursa del Gall Fer de 2017 en aquest enllaç. En el recull d'imatges podreu comprovar si l'esquiador de la fotografia va aconseguir superar la piscina.
 

Ai, ai, ai... deuria arribar?

La secció compte enrere

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots