Notícia

Damià Calvet confirma que Boí Taüll s'integrarà al Grup FGC

El conseller de Territori i Sostenibilitat ho ha confirmat avui a Pirineus TV

peu de pistes,boi taull
Damià Calvet confirma que Boí Taüll s'integrarà al Grup FGC Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tot i que se sabia des de fa un any que la Generalitat ja era la propietària a tots els efectes de l'estació d'esquí de l'Alta Ribagorça, el cert és que encara no s'havia fet oficial quin seria el model de gestió per a aquesta estació. Avui Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, ha confirmat que finalment estarà integrada i operada, ja en aquesta mateixa temporada 2019-20, pel Grup FGC.


Ferrocarrils de la Generalitat gestionarà l’estació de Boí Taüll aquesta propera temporada d’esquí, ja de forma directa. Després d’un any fent-ho des d’Actius de Muntanya, aquest hivern l’estació ribagorçana se sumarà a les altres cinc estacions del Ripollès, Cerdanya i el Pallars Sobirà que ja són gestionades per Ferrocarrils. Tot plegat ho ha confirmat aquest dissabte el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, des de l’Alta Ribagorça.

Calvet ho ha declarat a Pirineus TV, durant la visita oficial del Conseller a l’Alta Ribagorça per presidir les reunions del consell rector de l’Idapa, del Consell General de Muntanya i de la Taula estratègica d’estacions de muntanya. En aquest marc, ha donat a conèixer que Catalunya disposarà a finals d’any d’un Llibre blanc de les estacions de muntanya.

Calvet també ha anunciat que els primers mesos de l’any que ve el Govern ja portarà al Parlament l’actualització de la Llei de Muntanya, per tal que pugui començar la seva tramitació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny