Notícia

Amb les parques de Helly Hansen impossible passar fred

La marca sueca dissenya parques i jaquetes a consciència per sentir abrigat fins i tot a l'Àrtic

parques,helly hansen,artic patrol
La marca sueca dissenya parques i jaquetes a consciència per sentir abrigat fins i tot a l'Àrtic Autor/a: Helly Hansen
Des de 1877, Helly Hansen ofereix equipament per a professionals, alta rendibilitat i confort per a les condicions més dures del planeta. La marca no decep amb la seva línia de productes per a la Tardor / Hivern 2019, que inclou la nova col·lecció Arctic Patroll específicament dissenyada per als climes freds i secs de l'Àrtic.

La indiscutible: Arctic Patrol 3-in-1 Jacket

Les peces confortables, d'alta rendibilitat i reciclables adquireixen un nou significat amb l'Arctic Patrol 3-in-1 Jacket. Aquest ploma incorpora fibres i acabats provinents de materials naturals i biodegradables; teixit de cotó, a la capa exterior i amb un durador tractament resistent a l'aigua (DWR), PFC-free i puntes realitzades a força de retallades reciclades Lifa®, les fibres exclusives de Helly Hansen utilitzades per a la creació del vaixell insígnia de la marca: els base layers.

Coneixedora que les temperatures extremadament fredes poden danyar els abrics impermeables, Helly Hansen utilitza un DWR que assegura el confort, la mobilitat i l'ultra compressibilitat, sense risc de perdre la protecció que ofereix la peça. Quan arriba el mal temps una capa lleugera, resistent a l'aigua i al vent, es desplega ràpidament des de la butxaca cap a l'exterior per protegir-se de la pluja, els estrips o el fang.

Totalment biodegradable

Tota l'Arctic Patrol 3-in-1 Jacket és biodegradable o reciclable quan arriba al final. Llavors, recorda que has d'extreure les cremalleres i dipositar al contenidor de reciclatge juntament amb la capa exterior. Enterra la resta de la jaqueta al teu pati, ja que tots els materials són biodegradables.
"Aquesta col·lecció cobreix un buit que trobem en la categoria de parques", explica Kristoffer Ulriksen, category managing director per Urban en Helly Hansen. "Tots els detalls de cada jaqueta, des del kit reparador que inclouen, fins a les instruccions de com reparar la peça, així com el fet de no afegir un revestiment a l'exterior dels teixits, són una resposta directa del nostre treball amb professionals que exploren i treballen en les localitzacions més remotes de l'àrtic".
P.V.P. Arctic Patrol 3-in-1 Jacket: 850 €.

Arctic Patrol Down Parka, màxim aïllament

La col·lecció Arctic Patrol inclou altres peces destacades com l'Arctic Patrol Down Parka, amb aïllament responsable de 320 grams, DWR PFC-free en un teixit exterior d'alta durabilitat i cremalleres fàcilment reemplaçables, tenint en compte que les reparacions seran necessàries després de diversos anys d'ús.
La Arctic Patrol Parka inclou un faldó anti neu, detalls reflectants per a una major seguretat, teixit exterior de cotó i polièster amb DWR PFC-free i un passamuntanyes incorporat, però fàcilment extraïble per als dies més adversos. Totes les jaquetes de la col·lecció Arctic Patrol estan disponibles en les talles XXS-XXL per oferir màxima protecció i confort a l'home i la dona.
P.V.P. Arctic Patrol Down Parca: 700 €.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


35%


7%


58%

57 vots