Notícia

Primer partit a casa del femení, rebent a les favorites al títol

equip femeni,cg puigcerda
Primer partit a casa del femení, rebent a les favorites al títol Autor/a: CG Puigcerdà
L'equip sènior femení del CG Puigcerda debutarà a casa rebent a les actuals campiones les darreres temporades i màximes favorites als títols en joc aquest any, SAD Majadahonda.


La coincidència del partit amb un encontre de la competició de línia que es jugarà a Madrid entre el Tres Cantos i el Rubí Cent Patins farà que pel partit hi hagi baixes significatives als dos equips. Pel bàndol local les protagonistes del primer partit de la temporada: Carolina Moreno, extraordinària portera, i Judit Pareja, l'autora del gol de l'honor a Gasteiz (Vitòria), no podran compaginar les dues competicions i es perdran el primer partit a Puigcerdà en aquesta categoria recuperada uns anys després.

El Puigcerdà encara no podrà comptar amb algunes jugadores per lesió o per coincidència amb altres activitats però afronta el partit amb molta il·lusió per debutar a casa davant de l'afició. Tot i l'horari s'espera que la curiositat per la nova secció del club decanti la balança i pugui acostar-se a la pista de gel el màxim nombre de persones. Per aquest partit l'entrada serà gratuïta.

Actualment les majariegues ocupen la primera plaça de la classificació empatades a punts amb el Txuri Urdin però amb un partit menys. Ja van guanyar a les basques el primer partit de la competició i tot i les baixes estan a un nivell superior a la majoria de rivals.

El Puigcerdà ocupa la darrera posició amb un partit disputat i té un calendari molt dur per començar la competició. Però les ganes de tirar el projecte endavant i amb la tranquil·litat de ser les debutants s'encaren els partits desacomplexadament i amb ganes de fer-ho bé.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial