Notícia

Primer partit a casa del femení, rebent a les favorites al títol

equip femeni,cg puigcerda
Primer partit a casa del femení, rebent a les favorites al títol Autor/a: CG Puigcerdà
L'equip sènior femení del CG Puigcerda debutarà a casa rebent a les actuals campiones les darreres temporades i màximes favorites als títols en joc aquest any, SAD Majadahonda.


La coincidència del partit amb un encontre de la competició de línia que es jugarà a Madrid entre el Tres Cantos i el Rubí Cent Patins farà que pel partit hi hagi baixes significatives als dos equips. Pel bàndol local les protagonistes del primer partit de la temporada: Carolina Moreno, extraordinària portera, i Judit Pareja, l'autora del gol de l'honor a Gasteiz (Vitòria), no podran compaginar les dues competicions i es perdran el primer partit a Puigcerdà en aquesta categoria recuperada uns anys després.

El Puigcerdà encara no podrà comptar amb algunes jugadores per lesió o per coincidència amb altres activitats però afronta el partit amb molta il·lusió per debutar a casa davant de l'afició. Tot i l'horari s'espera que la curiositat per la nova secció del club decanti la balança i pugui acostar-se a la pista de gel el màxim nombre de persones. Per aquest partit l'entrada serà gratuïta.

Actualment les majariegues ocupen la primera plaça de la classificació empatades a punts amb el Txuri Urdin però amb un partit menys. Ja van guanyar a les basques el primer partit de la competició i tot i les baixes estan a un nivell superior a la majoria de rivals.

El Puigcerdà ocupa la darrera posició amb un partit disputat i té un calendari molt dur per començar la competició. Però les ganes de tirar el projecte endavant i amb la tranquil·litat de ser les debutants s'encaren els partits desacomplexadament i amb ganes de fer-ho bé.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny