Notícia

El PPC vol que s'informi al Parlament de l'impacte que tindrà la fallida de Thomas Cook al sector neu

El Partit Popular demana un pla per buscar noves aerolínies i garantir la temporada d'esquí al Pirineu

esquis,esquiadors,viatgers,material,aeroport,alguaire
El PPC vol que s'informi al Parlament de l'impacte que tindrà la fallida de Thomas Cook al sector neu Autor/a: ACN
Quines repercussions econòmiques tindrà en la temporada d'esquí 2019-20 la fallida de Thomas Cook? Per saber-ne més el PPC demana la compareixença de Calvet al Parlament per saber l'impacteque tindrà a les estacions d'esquí del Pirineu, bàsicament a la Val d'Aran i a Andorra. També demanen un pla per buscar noves aerolínies i garantir la temporada d'esquí al Pirineu.


El PPC ha sol·licitat la compareixença al Parlament del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, perquè expliqui l'impacte del gegant turístic Thomas Cook sobre el sector a Catalunya. En un comunicat, el diputat Santi Rodríguez ha demanat que Calvet detalli si "té preparat un pla per buscar noves aerolínies de cara a la temporada d'esquí i mantenir l'operativitat de l'aeroport de Lleida-Alguaire", ja que Thomas Cook operava a l'aeròdrom lleidatà. Els populars volen que el conseller expliqui en comissió davant del que consideren "la lentitud a l'hora de prendre la iniciativa".
 
També els preocupa el futur de l'empresa turística britànica Neilson, que juntament amb Thomas Cook "garantien les operacions d'hivern de l'aeroport i el ple en les diferents estacions d'esquí" del Pirineu lleidatà. "No només hem de garantir la temporada d'hivern, sinó també l'impacte que tindrà en altres aeroports de Catalunya de cara a la propera temporada estival", ha advertit Rodríguez.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


17%


17%


67%

6 vots