Notícia

El PPC vol que s'informi al Parlament de l'impacte que tindrà la fallida de Thomas Cook al sector neu

El Partit Popular demana un pla per buscar noves aerolínies i garantir la temporada d'esquí al Pirineu

esquis,esquiadors,viatgers,material,aeroport,alguaire
El PPC vol que s'informi al Parlament de l'impacte que tindrà la fallida de Thomas Cook al sector neu Autor/a: ACN
Quines repercussions econòmiques tindrà en la temporada d'esquí 2019-20 la fallida de Thomas Cook? Per saber-ne més el PPC demana la compareixença de Calvet al Parlament per saber l'impacteque tindrà a les estacions d'esquí del Pirineu, bàsicament a la Val d'Aran i a Andorra. També demanen un pla per buscar noves aerolínies i garantir la temporada d'esquí al Pirineu.


El PPC ha sol·licitat la compareixença al Parlament del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, perquè expliqui l'impacte del gegant turístic Thomas Cook sobre el sector a Catalunya. En un comunicat, el diputat Santi Rodríguez ha demanat que Calvet detalli si "té preparat un pla per buscar noves aerolínies de cara a la temporada d'esquí i mantenir l'operativitat de l'aeroport de Lleida-Alguaire", ja que Thomas Cook operava a l'aeròdrom lleidatà. Els populars volen que el conseller expliqui en comissió davant del que consideren "la lentitud a l'hora de prendre la iniciativa".
 
També els preocupa el futur de l'empresa turística britànica Neilson, que juntament amb Thomas Cook "garantien les operacions d'hivern de l'aeroport i el ple en les diferents estacions d'esquí" del Pirineu lleidatà. "No només hem de garantir la temporada d'hivern, sinó també l'impacte que tindrà en altres aeroports de Catalunya de cara a la propera temporada estival", ha advertit Rodríguez.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial