Notícia

PIMEC dona suport a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030

El Comitè Executiu de l'entitat considera que l'esdeveniment és una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció a l'exterior

Imatge d'arxiu de l'estadi de cross per a esquí i surf de neu de La Molina
Imatge d'arxiu de l'estadi de cross per a esquí i surf de neu de La Molina Autor/a: Arxiu La Molina
PIMEC dona suport a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030. La patronal afirma que és "una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció a l'exterior".


El Comitè Executiu de PIMEC ha volgut manifestar el suport de la patronal a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030. En aquest sentit, ha considerat aquest esdeveniment esportiu de primer ordre mundial com una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció exterior. Juntament amb la Generalitat, els consistoris dels Pirineus i l'Ajuntament de Barcelona, així com d'altres institucions i entitats econòmiques i socials catalanes, PIMEC considera que la candidatura s'ajusta als criteris del Comitè Olímpic Internacional (COI). Així mateix, defensa que la candidatura Pirineus-Barcelona compleix amb tots els requisits geogràfics, tècnics, conjunturals, i logístics per a l'organització i el desenvolupament exitós dels Jocs Olímpics i Paralímpics l'any 2030.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny