Notícia

PIMEC dona suport a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030

El Comitè Executiu de l'entitat considera que l'esdeveniment és una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció a l'exterior

Imatge d'arxiu de l'estadi de cross per a esquí i surf de neu de La Molina
Imatge d'arxiu de l'estadi de cross per a esquí i surf de neu de La Molina Autor/a: Arxiu La Molina
PIMEC dona suport a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030. La patronal afirma que és "una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció a l'exterior".


El Comitè Executiu de PIMEC ha volgut manifestar el suport de la patronal a la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern 2030. En aquest sentit, ha considerat aquest esdeveniment esportiu de primer ordre mundial com una oportunitat per a Catalunya en sentit econòmic, empresarial i de projecció exterior. Juntament amb la Generalitat, els consistoris dels Pirineus i l'Ajuntament de Barcelona, així com d'altres institucions i entitats econòmiques i socials catalanes, PIMEC considera que la candidatura s'ajusta als criteris del Comitè Olímpic Internacional (COI). Així mateix, defensa que la candidatura Pirineus-Barcelona compleix amb tots els requisits geogràfics, tècnics, conjunturals, i logístics per a l'organització i el desenvolupament exitós dels Jocs Olímpics i Paralímpics l'any 2030.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial