Notícia

Derrota previsible en el debut a casa del hoquei femení de Puigcerdà

CG PUIGCERDA 0 - SAD MAJADAHONDA 20 ( 0-5, 0-5, 0-10 )

hoquei,femeni,puigcerda
Equip femení del CG Puigcerda Autor/a: CG Puigcerdà
Encara que el resultat convidi al contrari, bones sensacions d'un grup femení que feia el seu debut a casa el dissabte 5 d'octubre. Un equip poc experimentat que té molt marge de millora i algunes baixes importants per compromisos diversos. Va plantar cara a un rival molt ben conjuntat i que no va notar les baixes amb les quals va desplaçar-se a la capital de la Cerdanya.

Les noies afronten una temporada d'adaptació a la competició i al ritme alt dels partits. Algunes jugadores tenen molt marge de millora i amb constància i treball aconseguiran incrementar el seu rendiment ràpidament. Ben secundades per un grup de jugadores molt joves que ja destaquen en els seus equips d'hoquei gel siguin de Barcelona o de Puigcerdà i amb una base de jugadores que compaginen la pràctica de línia amb el gel i que aprofiten l'experiència sobre rodes per jugar sobre la superfície gelada.

El calendari que li ha tocat a les pirinenques ha sigut molt dur, enfrontant-se als equips més complicats al començament. Però amb un bon ambient de grup i moltes ganes de fer-ho bé, aniran arribant resultats més ajustats i a poc a poc s'igualarà el nivell amb la resta d'equips de la competició.

Les setmanes vinents les jugadores del CG Puigcerdà podran treballar en els entrenaments per millorar els aspectes que les van penalitzar i recuperar efectius de cara a final de mes per tornar a la competició amb més força i cohesió.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny