Notícia

L'andorrà Esteve s’imposa per segon any consecutiu en el GP Sportful de roller-ski

irineu esteve
L'andorrà Esteve s’imposa per segon any consecutiu en el GP Sportful de roller-ski Autor/a: FAE
Avui s’ha disputat a Itàlia el Gran Premi Sportful de roller-ski amb la presència d’Irineu Esteve i Carola Vila. De la mateixa manera que va fer l’any passat, Esteve s’ha tornat a imposar davant d’esportistes d’alt nivell que formen part de la Copa del Món d’esquí de fons, i que utilitzen aquesta competició per acabar de comprovar els seus estats de forma. L’andorrà ha estat el campió en homes, mentre que Vila ha finalitzat 11ª, millorant en més d’un minut i mig el seu crono de l’any anterior.
 
El Gran Premi Sportful és la gran competició just abans de començar la temporada de neu per als equips d’esquí de fons. A l’Sportful s’hi citen els blocs que després competeixen a la Copa del Món, amb italians, també ucraïnesos, i especialment el gruix del potent combinat rus.
 
En homes, Esteve s’ha imposat en solitari amb un temps de 30.13,4, amb un avantatge de 19,3 segons respecte al segon classificat, el rus Alexey Chervotkin, i de 52,7 segons respecte al tercer, l’espanyol Imanol Rojo. Igualment, el temps d’Esteve, els 30.13,4, suposen el nou rècord del circuit de la carrera italiana. L’any passat es va imposar amb un temps de 31.28.

Pel que fa a Carola Vila, l’andorrana ha finalitzat en l’11ª posició i ha millorat el seu registre de l’any passat, que estava en 43.10, i ho ha deixat en “un minut i quaranta segons millor”, segons ha explicat el tècnic Joan Erola.
 
L’equip ha estat durant la setmana entrenant a l’Stelvio amb bones condicions de neu i sense tindre cap aturada pel culpa del mal temps ni cap imprevist. La setmana ha estat productiva, i més després dels bons resultats obtinguts en el Gran Premi Sportful. Ara l’equip torna al Principat, on s’hi estarà uns dies més per continuar amb els entrenaments.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


35%


7%


58%

57 vots