Notícia

El Govern celebra que operadors apostin per gestionar la part no esportiva de Boí Taüll

El conseller de Territori recorda que l'estació d'esquí entrarà a formar part del grup Ferrocarrils de la Generalitat

Aparthotel,Augusta,Boi-taull
El Govern celebra que operadors apostin per gestionar la part no esportiva de Boí Taüll Autor/a: Boí-Taüll
El Govern celebra que operadors apostin per gestionar la part no esportiva de Boí Taüll. El conseller de Territori recorda que l'estació d'esquí entrarà a formar part del grup Ferrocarrils de la Generalitat.


El conseller de Territori, Damià Calvet, ha celebrat que operadors apostin "per la gestió de la part no esportiva" de Boí Taüll. El conseller ha reiterat que la gestió de les pistes d'esquí seguirà en mans de la Generalitat, fins ara a través de l'empresa Actius de Muntanya SA, i a partir d'aquesta temporada l'estació de l'Alta Ribagorça dependrà del grup Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Calvet ha fet aquestes declaracions el mateix dia que s'ha conegut l'oferta presentada per una empresa de Reus, vinculada al portal web Esquiades.com, per adquirir la major part del Resort de Boí Taüll, en concret els hotels Taüll i Romànic i els apartaments La Solana, situats al Pla de l'Ermita. Calvet ha defensat el paper de les estacions de muntanya en la dinamització econòmica "del país". Tenir les estacions d'esquí obertes i funcionant significa "oportunitats" i "activitat econòmica", segons el conseller.

Calvet ha recordat les "vicissituds" per les quals ha passat l'estació els darrers anys i ha posat de manifest que gràcies a la intervenció de la Generalitat se'n va evitar el tancament. Ara, amb la gestió directa de les pistes per part de FGC, es garantirà que funcioni, ha assegurat Calvet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny