Notícia

Helly Hansen i un analista de la Universitat de Cambridge, pioners en l'estudi de l'adaptació humana a la temperatura

Helly Hansen aplica la tecnologia Body Mapping al disseny de bases layers

Helly Hansen
Mostra de base layers H1 Pro Autor/a: Helly Hansen
El Dr. Danny Longman, expert en els orígens de la variació humana, ha viatjat a localitzacions remotes de climatologies extremadament dures per estudiar el procés d'adaptació humana. Fruit d'aquesta col·laboració, Helly Hansen aplica la tecnologia Body Mapping al disseny de bases layers.


L'any 2016, el Dr. Danny Longman de la Cambridge University es va associar amb Helly Hansen amb una intenció: combinar els seus anys d'estudi dedicats a conèixer la calor corporal ja com s'adapta el cos a les condicions canviants, amb els 140 anys d'experiència de Helly Hansen en el desenvolupament de tecnologies pioneres en la indústria tèxtil. Com a resultat d'això, aquesta temporada neix la col·lecció H1 Pro de base layers d'alt rendiment. Per primera vegada en la història, Helly Hansen introdueix la tecnologia del body mapping per equilibrar a la perfecció les propietats tèrmiques i el control de la humitat corporal per, així, mantenir-càlid i còmode.

El Dr. Danny Longman, biòleg a Cambridge, ha dedicat anys de la seva vida a entendre els orígens de la variació humana; i, durant els seus mesos lliures ha viatjat a localitzacions remotes de climatologies extremadament dures. Així, incorporant la investigació del Dr. Longman i el feedback de professionals de l'esquí i els ambaixadors de la marca (Dennis Risvoll, Aurelien Ducroz i Kaylin Richardson), Helly Hansen ha desenvolupat el primer base layer, ideal per a totes les activitats d'alta intensitat .

Controlar cada punt de calor i fred del nostre cos

Cada part del base layer ha estat dissenyada de forma ergonòmica posant el focus en els punts de calor i fred, tant l'home com de la dona; i, assegurant que tots dos reben calidesa, control de la humitat i alliberament de calor quan cal.

La col·laboració entre Helly Hansen i el Dr. Longman constitueix una fita per al sector. En aquest sentit, el Dr. Longman destaca que, "treballar amb l'equip de desenvolupament de producte de Helly Hansen m'ha permès col·laborar en la creació de productes tangibles que són avalats per anys d'investigació científica." I, afegeix, "també ha estat una experiència d'aprenentatge, que m'ha portat a múltiples descobriments posant en pràctica teories a través dels ambaixadors de Helly Hansen i d'esportistes professionals. Tinc moltes ganes de seguir treballant per crear un millor rendiment en entorns extrems. "

Els base layers H1 Pro

Els nous base layers H1 Pro, de Helly Hansen, combinen una barreja de les propietats dels teixits Lifa®: Lifa®, Lifa® Active i Lifa® Merino. Barrejar la Lifa® amb la llana 100% Merino aporta calidesa a les zones del cos que més la necessiten com, per exemple, a la part superior de l'esquena, pit i coll; mentre que la Lifa® i la Lifa® Active se situen prop de les parts que, habitualment, suen més per reduir la transpiració de la pell tan ràpida com sigui possible. Aquestes zones es concentren sota dels braços i al llarg de la columna vertebral. Els forats realitzats amb tecnologia làser afegeixen encara més transpirabilitat per ajudar el cos a perdre calor quan cal.

P.V.P. H1 Pro: 140 €

En la col·lecció de base layers H1 Pro també trobem la H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zip, que ofereix un disseny per a un confort i rendiment òptims; i, la H1 Pro Lifa® ½ Zip, amb una caputxa d'encaix ajustat i forats per al dit polze. Tots dos dissenys estan disponibles en versió per a home i dona, i a conjunt amb uns pantalons tèrmic.

P.V.P. H1 Pro Lifa® Seamless ½ Zip: 140 €

P.V.P. H1 Pro Lifa® ½ Zip: 140 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny