Notícia

Menys de 50 dies perquè els pisters es posin en marxa a...

Tavascan!

De què devien parlar?
De què devien parlar?
Compte enrere. Ens trobem a menys de 50 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem dos pisters socorristes de Tavascan. Què devien estar comentant? De qui anava primer dels dos a dinar? O de com s'estava recuperant l'esquiador que van atendre dos dies abans? I vosaltres, lectors, de què parleu quan pugeu pel telecadira?. Per cert, la imatge va ser capturada el 22 de març de 2018.


La imatge que us mostrem avui va ser capturada el 22 de març de 2018. Aquell dia a Diaridelaneu vam estar fent un extens reportatge amb fotografies i vídeo sobre aquesta estació de l'extrem nord del Pallars Sobirà.

Per cert, dues curiositats sobre Tavascan.

1 • Sabeu que Tavascan dona nom a un vehicle de SEAT? I que aquest vehicle és un CUPRA totalment elèctric? A veure si aquest any se'ls emplena l'estació d'aquests cotxes que, per cert, a nosaltres ens ancanta el disseny i la filosofia. El voleu veure? Cliqueu aquí.

1 • Sabeu que Tavascan és una de les 5 estacions més econòmiques del Pirineu? Oi que això us interessa? Si voleu més informació sobre aquest forfet econòmic cliqueu aquí.

La secció compte enrere

Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial