Notícia

La FCEH publica un comunicat de premsa sobre la sentència condemnatòria dictada

Comunicat oficial: Una sentència al diàleg

fceh
La FCEH publica un comunicat de premsa sobre la sentència condemnatòria dictada Autor/a: FCEH
Davant la sentència emesa pel Tribunal Suprem, la FCEH manifesta el seu desacord i mostra el seu suport a les famílies dels presos polítics condemnats.


Un cop coneguda la sentència condemnatòria dictada, en el dia d’avui, pel Tribunal Suprem amb relació al procés contra els líders cívics i polítics catalans, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) manifesta el seu desacord.

La FCEH considera, en primer terme i per davant de tot, que la judicialització del conflicte no resoldrà la situació que viu ara mateix Catalunya i l’Estat, que requereix una solució política.

La presó preventiva no va ajudar a resoldre el conflicte i tampoc no ho farà, a partir d’ara, la presó dictada en la citada sentència del TS.

Amb més de 80 anys d’història, la FCEH sempre s’ha mostrat ferma defensora de la llibertat d’expressió i del dret a decidir.

Per això, la FCEH aposta per un procés de diàleg i negociació entre totes les parts, que ha de permetre trobar una sortida al conflicte i alliberar, el més ràpid possible, els líders cívics i polítics condemnats, empresonats des de fa dos anys. Un procés de diàleg que han de liderar les institucions del país i tots els responsables polítics en qüestió.

La FCEH manifesta, així doncs, tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels presos polítics condemnats: Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. 

Barcelona, 14 d’octubre de 2019

Enllaç al web de la FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots