Notícia

Tavascan no tira la tovallola i reobre

Autor/a: Tavascan
Paral·lelament, l’Estació demana el suport de les institucions públiques per poder arranjar els desperfectes provocats per l’allau controlat d’aquest cap de setmana

L’Estació de Tavascan té previst obrir aquesta setmana les pistes d’esquí nòrdic, raquetes, els nous circuits inclusius, les rutes interpretades amb l’Snow Retrac i el Refugi de la Pleta. D’aquesta manera, es vol tornar a la normalitat després de les nevades dels últims dies que han provocat afectacions en el sí de les instal·lacions.

Pistes d’alpí tancades i l’Estació demana el suport de les institucions

Com vam informar en l’anterior comunicat, un allau controlat i provocat amb les pistes tancades i seguint el mètode PIDA, va provocar desperfectes al telecadira i això impossibilitarà reobrir-les al llarg d’aquesta temporada. Actualment, s’estan avaluant els danys. Tot i això, ja es constata que faran falta ajudes institucionals per poder arreglar aquesta situació de cara a la propera temporada.

Els usuaris del forfet de temporada d’esquí alpí podran esquiar indistintament al llarg d’aquestes setmanes en estacions com Port Ainé o Espot esquí sense cap sobrecost, en virtut de l’acord de col·laboració i reciprocitat entre l’Ajuntament de Lladorre (gestor de les pistes de Tavascan) i Ferrocarrils de la Generalitat (gestor de Port Ainé i Espot).

L’Estació habilita un telèfon i un correu per resoldre consultes

Totes les persones que havien reservat la seva estada al refugi o en algun punt de l’Estació poden resoldre els seus dubtes i consultes al telèfon 665 670 193 o enviar un correu a premsa@tavascan.net
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat