Notícia

Pal Arinsal reconverteix el telecabina en un túnel de terror per Halowen

L’estació massanenca oferirà aquesta activitat per primer cop a finals d’aquest mes, del 31 d’octubre al 3 de novembre


Pal Arinsal celebra Halloween amb un túnel del terror al telecabina de la Massana. Abans d’inaugurar la temporada d’hivern, Vallnord-Pal-Arinsal celebrarà per primer cop la festa Halloween. Amb l’objectiu de seguir amb la seva estratègia d’obertura anual, l’estació ha realitzat una aposta amb la inauguració d’un túnel del terror per Halloween.
 
Aquest túnel, estarà ubicat a tot el recinte del telecabina de la Massana des del 31 d’octubre fins al 3 de novembre. L’activitat té com a objectiu dinamitzar la parròquia de la Massana durant els dies de manteniment de l’estació i estarà disponible en dues tandes. Per als infants es prepara un túnel adaptat de 18h a 20h, i per als adults, de 21h a 24h l’estació adapta el seu guió per als adults, rodejat d’un gran nombre de participants intern.
 
L’acte tindrà un preu de 10 euros per a infants i per als adults, un preu de 20 euros. Per poder participar-hi, les reserves es poden realitzar de forma online a través del web: http://www.vallnord.com/pal-arinsal/halloween.html on es proposen dues opcions: un paquet amb hotel o només l’activitat.
 
Reserves del túnel del terror
http://www.vallnord.com/pal-arinsal/halloween.html                
 
Reserves del túnel del terror amb hotel
https://palarinsal.vallnord.com/es/noche-de-terror_p_492544.html

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny