Notícia

Er Puigmal fa un pas més en la seva reobertura com a estació d'esports d'alta muntanya

L'obertura preveu que sigui sense remuntadors i promoure activitat els 12 mesos de l'any

Er Puigmal fa un pas més en la seva reobertura com a estació d'esports d'alta muntanya
Er Puigmal fa un pas més en la seva reobertura com a estació d'esports d'alta muntanya
L'estació d'esquí d'Er obrirà de nou com a estació d'esports de muntanya. Segons informa avui el diari L'Independant de Perpinyà el Grup Rossignol ha mostrat interès a quedar-se la gestió per rellançar tot l'espai actual com a centre de muntanya els 12 mesos de l'any. L'activitat de base seran els esports propis de l'alta muntanya.

Tot i que hi ha poca informació sobre quines seran exactament les activitats, ni el calendari d'actuacions que hi ha previst desenvolupar, tot apunta a que serà un centre d'activitats esportives de muntanya entre les quals hi destacaran 4 itineraris de marxa nòrdica i raquetes de neu, 2 itineraris destinats a l'esquí de muntanya, 8 rutes per a bicicletes tot terreny i 12 rutes de trail-running.

De fet, així ho va declarar a Diaridelaneu l'alcalde d'Er Raymon Puget, que l'única solució sensata que implicava obrir Puigmal era que al darrere hi hagués un projecte de negoci que fos, si o si, viable econòmicament. Aquesta opció passa ara mateix per una obertura com a centre d'activitats d'alta muntanya, tant d'hivern com d'estiu. Es tracta, doncs, d'un centre d'esports "low-cost" ja que no requereix de l'obertura de remuntadors, ni producció de neu, ni màquines trepitjaneu i ni d'una plantilla de treballadors elevada. En definitiva, un model de negoci que combini esports de neu i sense neu i en el qual les despeses no siguin superiors als ingressos.

Actualment l'estació d'esquí d'Er Puigmal es troba tancada i les seves instal·lacions pateixen de manca de manteniment. Així ho vam deixar reflectit en un àlbum de fotografies que vam publicar l'octubre de 2016 (veure fotografies en aquest enllaç).


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny