Notícia

Altiservice gestionarà Cambra d'Ase

Altiservice ja gestiona Saint Lary i Font Romeu i ara incorpora una nova estació en el seu catàleg després de deixar d'operar a Superbagnères, Guzet i Artouste

Altiservice gestionarà Cambra d'Ase
Altiservice gestionarà Cambra d'Ase Autor/a: Diaridelaneu.cat
Canvis a la vista a l'estació a cavall de de l'Alt Conflent i l'Alta Cerdanya. La gestió, direcció i explotació de l'espai Cambra d'Ase queda en mans d'Altiservice.


Altiservice, l'operador de les estacions d'esquí de Font-Romeu i Saint-Lary, gestionarà aquesta propera temporada l'espai Cambra d'Ase (Cambre d'Aze), unió de les estacions d'esquí municipals de Sant Pere del Forcats i Eina. Fins ara l'estació estava sent explotada directament per la societat SIECA (Unió Operativa Intercomunal de Cambre d'Aze) sota la direcció d'Arnaud Trinquier.

Amb el nou acord SIECA cedeix a Altiservice la direcció de l'estació, la gestió comercial, màrqueting i comunicació i tots els departaments tècnics de muntanya, on s'hi inclouen producció de neu, explotació dels remuntadors i maquinària sobre pistes, on s'hi inclou el trepitjat de pistes. Així en va informar la setmana passada el rotatiu de la Catalunya del Nord L'Independant però de moment, a la web d'Altiservice, l'acord encara no hi és reflectit ni com a notícia ni en la comercialització dels forfets, però si que se li dedica un espai.

Altiservice gestiona actualment les estacions d'esquí de Saint Lary i Font Romeu. També havia estat fent l'explotació de les estacions de Luchon-Superbagnères, Guzet, o Artouste, però aquestes tres estacions han optat per un model propi sota l'empara dels governs departamentals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny