Notícia

LIFALOFT ™ de Helly Hansen: calidesa sense pes per a la roba d'esquí de la temporada 2019-20

LIFALOFT,Helly Hansen
LIFALOFT ™ de Helly Hansen: calidesa sense pes per a la roba d'esquí de la temporada 2019-20 Autor/a: Helly Hansen
Per a un esquiador, la primera nevada de la temporada significa molt més que treure la jaqueta d'hivern; significa recuperar l'estil de vida hivernal; perseguir la neu pols; viatjar cap a les muntanyes... Sigui a prop o lluny. Des de 1877, la marca noruega Helly Hansen aporta aquestes tecnologies innovadores de grau professional a la indústria de la roba d'esquí que garanteixen als amants de la neu un alt rendiment a les muntanyes, comoditat i calidesa. En la temporada 2019/2020, les peces d'esquí es tornen més lleugeres gràcies a l'aïllament LIFALOFT ™ de Primaloft®, que aporta més calidesa amb menys pes i volum, el que es tradueix en una major mobilitat, compressibilitat i confort, tant per als esquiadors de pistes com els de fora pistes.

Inicialment desenvolupat gràcies al feedback mantingut amb l'equip d'esquí alpí de Suècia, l'entrada al mercat de la LIFALOFT ™ a la temporada 2018/2019 va aportar un aïllament més lleuger i més càlid combinant les fibres Lifa®, propietat de Helly Hansen, amb l'aïllament Prima Loft®.

El que més: Alpha LIFALOFT ™ Jacket

Aquesta temporada, l'equip d'esquí alpí de Suècia continuarà gaudint de l'aïllament més lleuger i més càlid LIFALOFT ™; i, afegeix al seu armari la renovada Alpha LIFALOFT ™ Jacket. Aquesta jaqueta lidera la col·lecció d'esquí en pistes gràcies a un disseny elegant, un teixit d'alt rendiment i elàstic pels 4 costats, i a la calidesa d'un plomissol però sense volum ni pes.

Utilitzant 80 g d'aïllament LIFALOFT ™, l'Alpha LIFALOFT ™ Jacket presenta menys volum i pesa un 20% menys que les alternatives de polièster estàndard; al seu torn, ofereix més calidesa gràcies al nombre més gran de bosses d'aire microscòpiques que capturen i retenen la calor.

La jaqueta de neu més top de l'hivern també incorpora el Life Pocket + ™ amb aïllament Aerogel, que permet als dispositius electrònics funcionar durant més temps, encara que les temperatures siguin extremadament baixes.

Com destaca Philip Tavell, Category Managing Director d'esquí per Helly Hansen, "la Inspiració de l'equip d'esquí alpí de Suècia que ens va impulsar a crear l'aïllament LIFALOFT ™ ara ens porta cap a noves direccions". En aquest sentit, afirma que "La LIFALOFT ofereix el luxe de la calidesa sense volum, així afegir aquesta tecnologia a les jaquetes d'esquí que molta gent posarà a la maleta per vacances o viatges, augmenta la seva habilitat d'adaptar-se a l'estil de vida d'un esportista que viatja sovint o un entusiasta de l'esquí. "
P.V.P. Alpha LIFALOFT ™ Jacket: 500 €

W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket: guanyadora d'un ISPO Award d'Or

La col·lecció Ullr de Helly Hansen, dissenyada per a esquiadors de freeride, també dóna la benvinguda a la W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket. La nova jaqueta femenina compta amb una silueta més llarga per a la dona freerider, amb butxaques per portar l'equipament de seguretat, detalls d'alta visibilitat i el Life Pocket que manté les bateries actives durant un llarg dia a la neu. L'aïllament LIFALOFT de 80g ofereix un look més fi sense sacrificar calidesa.

Com a testimoni de la unicitat i la innovació d'aquesta jaqueta, la W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket ha estat reconeguda amb un ISPO Award d'Or, al sector d'esports de neu al 2019. La jaqueta ha estat escollida com el millor producte en la categoria de Capes Exteriors Híbrides 2L, per un tribunal de 43 jutges de 12 països i 3 continents.

P.V.P. Whitewall LIFALOFT ™ Jacket: 350 €

Straightline LIFALOFT ™ Jacket: silueta llarga, compatible amb casc i motxilla

El millor look masculí ho aconsegueix la Straightline LIFALOFT ™ Jacket. La seva silueta llarga és compatible amb casc i motxilla i presenta l'aïllament LIFALOFT ™ de 80 g que augmenta la seva calidesa sense volum. Aquesta temporada, l'equip d'esquí alpí de Canadà també afegirà la nova Straightline LIFALOFT ™ Jacket al seu equipament, tenint en compte que volien una jaqueta d'esquí altament tècnica que pogués suportar neu pols profunda i temperatures baixes sense restringir la llibertat de moviments. Tenint en compte que l'estil és igual d'important que el rendiment per a molts consumidors, la nova jaqueta de Helly Hansen està disponible en diferents colors i materials com el teixit de pana, l'estampat escocès i dissenys que imiten el denim clàssic o als abrics de pell.

P.V.P. Straightline LIFALOFT ™ Jacket: 350 €

W Motionista LIFALOFT ™ Jacket

Una altra peça que ha estat actualitzada amb la tecnologia LIFALOFT ™ és la W Motionista LIFALOFT ™ Jacket. Aquesta jaqueta d'esquí compta amb teixit elàstic pels quatre costats, totalment aïllant, impermeable, transpirable i d'alt rendiment.

P.V.P. W Motionista LIFALOFT ™ Jacket: 350 €

Descobreix més sobre LIFALOFT ™ i coneix totes les novetats de Helly Hansen a www.hellyhansen.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny