Notícia

El Puigcerdà necessita guanyar per lluitar per la tercera plaça

Dissabte 26 d'octubre a les 22.00 h partit d'hoquei gel contra el Majadahonda

hoquei,gel,puigcerda,majadahonda
Dissabte 26 d'octubre a les 22.00 h partit d'hoquei gel contra el Majadahonda Autor/a: CG Puigcerdà
Malgrat disputar-se tot just la segona jornada de la segona volta (de quatre voltes) el CG Puigcerdà necessita guanyar dissabte a les 22h per evitar que un rival directe, que ara va tercer amb 8 punts, s'escapi en la classificació. L'equip de Barnola i d'Hilario, que compta amb 3 punts, sembla que no passa pel seu millor moment anímic i rebrà a un rival sempre incòmode i que exigeix molt als oponents. S'espera a un equip madrileny molt físic i treballador, com és habitual, i que voldrà tornar cap a Majadahonda amb els punts en joc sota el braç. A més viatjarà amb tota la confiança després de guanyar 5 a 0 al líder, FC Barcelona, dissabte passat a la seva pista.

La plantilla ceretana estarà pràcticament al complet menys les baixes per motius laborals d'Oriol Boronat i la de León Tona que compleix el segon partit de sanció.

D'altra banda l'equip femení es desplaçarà a la difícil pista de Valdemoro buscant la primera victòria com a visitant de la temporada. Dissabte 26 a les 21:40h. No sembla la millor pista per intentar aquest objectiu tot i que el grup està molt motivat i animat. Les jugadores de Valdemoro, conegudes com les Quimeras, disposen de moltes jugadores de la selecció espanyola U18, començant per la talentosa portera que és un dels puntals.

Per aquest partit la coincidència amb el calendari de línia farà que hi hagi fins a 3 baixes importants en els esquemes de les ceretanes- Es tracta de les jugadores de Tucans Gemma Ortiz, Marta Mir i Maria Torras Però no hi ha excuses, ja que la plantilla és prou àmplia per viatjar amb moltes jugadores i mirar de fer un paper digne.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny