Notícia

Els treballadors de Boí Taüll es manifesten a Pont de Suert

Els manifestants exhibien pancartes amb lemes com ara “Senyor jutge, no enfonsi la nostra vall” i “No asfixieu la comarca”

Treballadors de Boí Taüll es manifesten en defensa dels seus llocs de treball
Treballadors de Boí Taüll es manifesten en defensa dels seus llocs de treball Autor/a: Lleida.com
Mobilització per a exigir que pugui reiniciar l'activitat laboral al complex de Boí Taüll. Els empleats es van concentrar ahir davant el BBVA del Pont de Suert. Demanen completar el traspàs d'hotels del Pla de l'ermita al grup empresarial de Reus Esquiades.com.


Un grup de treballadors de l’estació d’esquí de Boí-Taüll es van manifestar ahir al Pont de Suert en defensa dels seus llocs de treball, afectats per la paralització de l’adjudicació del complex hoteler de Pla de l’Ermita a l’empresa Esquiades.com arran d’una al·legació del BBVA, que és el principal creditor dins del procés concursal.

Segons informa avui el rotatiu lleidatà La Manyana, els treballadors, amb el suport dels sindicats, es van concentrar amb pancartes davant les oficines del BBVA a la capital de l’Alta Ribagorça per defensar la solució a un problema que amenaça amb deixar al carrer a unes cinquanta famílies.

Segons va manifestar el representant sindical, Manolo Romero, avui dimarts es preveu que se signi l’acord amb la Generalitat per a la gestió de les pistes i demà dimecres hi ha prevista una reunió a Barcelona entre el jutge, l’administrador concursal, l’empresa Esquiades.com i el  BBVA per desbloquejat el conflicte i arribar a un acord en la situació del Pla de l’Ermita i els seus treballadors.

També n'han informat els diaris Segre.com i el digital Lleida.com, segons els quals els manifestants exhibien pancartes amb lemes com ara “BBVA, negocia ja”, “Senyor jutge, no enfonsi la nostra vall” i “No asfixieu la comarca”, entre d’altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots