Notícia

Arcalís presenta les novetats de la temporada 2019-20

Entre les novetats hi destaca la nova pista vermella El Clot, al sector de La Coma

la coma,arcalis
Entre les novetats hi destaca la nova pista vermella El Clot, al sector de La Coma Autor/a: Diaridelaneu.cat
Arcalís encara la nova temporada ja integrada plenament a Grandvalira. Per aquest motiu presenta nous productes que permeten esquiar a ambdues estacions i estrena un forfet de temporada que inclou l’accés il·limitat al Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut, a les estacions del Pirineu francès d’Hautacam i de Gavernie-Gèdre, i invitacions Grandvalira i a altres destinacions internacionals. S’espera arribar a la xifra de 210.000 dies d’esquí.


De la suma d’Arcalís i Grandvalira neix Grandvalira Resorts. I és que Arcalís s’integra de ple a Grandvalira, aprofitant així les sinergies amb el domini més gran del sud d’Europa. No obstant això, l’estació d'Ordino continua en paral·lel amb la seva activitat comercial i ofereix un forfet de temporada propi, que inclou grans avantatges.

A més, enguany es posarà en marxa des del primer dia el telecabina Tristaina, estrenat a finals de desembre del 2018, i que permetria una obertura anticipada a l’àrea de la Coma. Precisament en aquesta zona s’estrena una nova pista vermella anomenada ‘El Clot’, de 500 m de llargada. Altres novetats tenen a veure amb la potenciació dels serveis, com l’ampliació de la flota del servei privat de passatgers, o el friendly team. A més, es fa un salt de qualitat en comunicació, amb noves aplicacions i funcionalitats tecnològiques, fruit de la integració amb Grandvalira. El punt fort de l’estació, el freeride, seguirà sent un al·licient, amb l’acollida, un any més, d’una prova de Freeride World Tour. D’aquesta manera, s’espera assolir la xifra de 210.000 dies d’esquí. Ordino Arcalís iniciarà una temporada clau el pròxim 16 de novembre, si les condicions ho permeten. Es preveu que sigui una de les més llargues dels últims anys, ja que la data prevista de tancament és el 3 de maig, sumant un total de 170 dies d’esquí.

L’estació d’Arcalís s’integra de ple en la marca Grandvalira. D’aquesta manera, tots els forfets de l’estació de Grandvalira seran vàlids a Arcalís, inclòs el de temporada. Així, Grandvalira Resorts sumarà un total de 240 km de pistes, situant-se entre les primeres destinacions d’esquí europees pel que fa a superfície. 

Gràcies a aquesta integració també s'apreciarà un canvi significatiu en la imatge de marca. El color corporatiu d’Arcalís canvia i ara és una declinació del blau de Grandvalira, tot i que més intens, i que simbolitza aquesta unió, però mantenint la personalitat de l’estació més alpina per excel·lència d’Andorra. 

Arcalís aprofitarà les sinergies amb Grandvalira per millorar també aspectes tecnològics, de comunicació, i els canals de venda. Per exemple, fruit d’aquesta integració, l’estació d’Ordino Arcalís estrena una nova web, nou e-commerce i un nou sistema de CRM molt més potent. També es posa en marxa una nova APP pròpia, i dins d’aquesta aposta tecnològica, cal afegir el nou sistema wifi gratuït per als clients, que millorarà el servei i les comunicacions.

A més, Arcalís i Grandvalira creen My Grandski, un club de fidelització que simplifica l’accés i la consulta que els usuaris vulguin fer a les plataformes de les estacions, i on es podran fer múltiples accions en relació amb l’activitat de l’esquiador, com accedir al wifi, comprar online, registre de tracks, registrar-se al butlletí de notícies, etc.
 
Forfet de temporada Ordino Arcalís

Arcalís presenta aquesta temporada un nou forfet propi, que a més de donar accés a l’estació, permetrà esquiar 4 dies a Grandvalira (2 en el cas del forfet de resident a Andorra). Aquests passis serviran per a la temporada en curs i estaran precarregats als suports físics. Un altre dels avantatges d’aquest passi serà que comptarà amb accés il·limitat al Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut, i a les estacions de Gavarnie-Gèdre i Hautacam (França). A més, l'abonament d’Ordino Arcalís inclou invitacions per esquiar a altres estacions europees i internacionals: 5 dies a Verbier (Suïssa), 2 dies a NP’Y(França), 1 dia a Masella, 3 dies a Chapelco (l’Argentina).

La incorporació a Grandvalira també comportarà canvis molt beneficiosos per als esquiadors d’Arcalís. Així, es comercialitzaran forfets multidia que combinaran dies d’esquí a Ordino Arcalís amb jornades a Grandvalira.

D’altra banda, el forfet de temporada “Valls del Nord’’, tant per a residents com per a públic general, serà vàlid únicament per a l’hivern, contempla l’ús de les instal·lacions il·limitadament de les dues estacions de les Valls del Nord: Arcalís, a Ordino, i Vallnord Pal-Arinsal, a la Massana.

El servei de transport privat amb furgonetes continua en creixement i enguany l’estació disposarà de 10 furgonetes, per al servei exclusiu de transport de clients que s’allotgen a hotels i aparthotels país. És un servei molt ben valorat pels clients que opten per la comoditat de desplaçar-se fins a l’estació sense haver de conduir el seu vehicle.
 
Telecabina Tristaina, obert des de l’inici de la temporada

El telecabina Tristaina, que uneix la base de l’estació amb la Coma, obrirà des de l’inici de la temporada donant servei ininterromput durant 5 mesos i mig, si les condicions ho permeten. Després de la gran acollida que ha tingut el remuntador també durant la seva primera temporada d’estiu 2019 (unes 40.000 persones), el telecabina facilitarà l’obertura de la zona de la Coma, el lloc de l’estació on s’acumula més gruix de neu.

D’aquesta manera, i gràcies al telecabina, Arcalís podrà obrir aquesta zona de l’estació oferint part del domini esquiable com a petita estació independent, fet que es tradueix en la possibilitat d’una obertura anticipada. L’objectiu és que l’estació pugui sumar 170 dies d’esquí, que sumats als 80 de l’estiu, fan que la xifra de jornades que l’estació està operativa durant l’any ascendeixi a 250, un 70% del total de dies de l’any.
 
Nova pista vermella El Clot

La nova pista el Clot, d’uns 500 metres de llargada, es troba a la intersecció entre la Balma (vermella) i la Coma (blava). A partir d’aquesta temporada aquest traçat vermell estarà abalisat i trepitjat diàriament, i permetrà una alternativa més en aquesta àrea. La pista està pensada per dotar més terreny als esquiadors experts, i per a repartir els esquiadors cap a la zona més assolellada de l’estació, la Coma.

Altres novetats al terreny són, d’una banda l’ampliació de l’àrea temàtica infantil d’Arcalís, el parc Agustina. S’hi afegeix un túnel més, un nou mòdul de vuit metres sota la neu, que assegura la diversió de tota la família. De l’altra, la pista Les Canals, compta amb nous sistemes de protecció per adaptar-la a les homologacions requerides per la FIS i també disposa de noves casetes a la sortida.
 
Restauració

Continuant amb la reforma de les instal·lacions, aquesta temporada el restaurant Il Pizzo de l’Hortell tindrà una nova imatge. Es reforma per donar-li un caire més de muntanya, d’acord amb l’esperit d’Ordino Arcalís.

La restauració d’Arcalís ha potenciat durant els últims anys el consum i ús de productes andorrans o de proximitat. L’objectiu és que la xifra d’ús del producte andorrà arribi al 75%. Cal posar en relleu la implicació de l’estació amb la continuïtat de les polítiques mediambientals de reducció d’envasos. Així, el 100% dels gots de cervesa són reutilitzables i s’aposta fort per aquesta trajectòria de reducció dels envasos monodosis, engegada l’any passat i que va tenir una gran acollida. 

Enguany s’ha arribat a un acord amb CleanWave.org, associació dedicada a la lluita per la reducció de plàstics d’un sol ús i a la neteja de les illes del Mediterrani. Emmarcat en aquesta acció, es potencia la reducció del consum de plàstics amb la venda d’ampolles reemplenables amb aigua filtrada de les muntanyes d’Arcalís.
 
Freeride World Tour

Un any més i ja en van sis, Arcalís rebrà la tercera prova de la principal competició mundial de freeride, el Freeride World Tour. L’etapa andorrana a Arcalís significarà l’equador de la competició. Paral·lelament, i coincidint amb les dates de la competició elit, tindrà lloc una prova Freeride Junior Tour, que serà liderada per l’organització de Freeride World Tour.
 
Calendari d'esdeveniments
 
XXVIII Trofeu Borrufa: del 27 al 30 de gener 2020
Skimo 10: 22 i 23 de febrer 2020.
Freeride World Tour: 28 de febrer – 4 març 2020
Freeride Junior Tour: 29 febrer – 1 de març 2020
Jam Extreme Freeride World Qualifier: abril

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny