Notícia

Menys de 30 dies per esquiar per la pista Pamplona

Sabeu on és troba la pista blava de nom Pamplona?

Cap a la pista Pamplona!
Cap a la pista Pamplona!
Compte enrere. Molt possiblement ja ens trobem a menys de 30 dies per començar una nova temporada. A la imatge d'avui us mostrem una captura de l'entrada a la pista Pamplona. Sabeu on es troba aquesta pista? La imatge va ser capturada el 26 de gener de 2018.


Compte enrere és una secció que selecciona imatges, vídeos i reportatges o articles de neu de temporades anteriors. Amb ells generem ambient de pretemporada i recordem bons moments o nevades importants que hem vist o viscut. I un objectiu molt clar: recordar amb imatges agradables de veure que cada dia que passa ens queda menys per tornar a lliscar per les muntanyes.

Aquesta secció es posa en marxa l'1 de setembre i deixa de funcionar el primer dia que una estació del Pirineu aconsegueix obrir pistes i remuntadors.

La foto d'avui

En el cas d'avui la imatge mostrada es correspon a l'entrada de la pista blava Pamplona, que es localitza a Gourette, una preciosa estació d'esquí del departament dels Pirineus Atlàntics, a Occitània, França. Hi heu estat mai? Us convidem a conèixer-la amb els reportatges que vam publicar al diaridelaneu aquell hivern històric per les nevades que van precipitar a tot el Pirineu. Aquesta temporada l'estació de Gourette té previst obrir el 7 de desembre i tancar instal·lacions el 13 d'abril. Per cert, quin calvari que vam viure per arribar-hi!

Si en voleu saber més...
Les 10 coses que has de saber de Gourette.
No feu cas d'un GPS al Pirineu fracès.
Galeria de fotografies de Gourette.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots