Notícia

Les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida es promocionen a Girona

El Pirineu de Lleida és present aquests dies a la Fira de Mostres de Girona.

panoramica,boi,taull
Les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida es promocionen a Girona Autor/a: M. R.
Les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida estan presents aquests dies a la Fira de Mostres de Girona. La vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha destacat l’oportunitat de poder presentar l’oferta turística de Lleida davant un públic de proximitat i ben comunicat per mitjà de l’Eix Transversal.
 
 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promociona l'oferta turística de les comarques lleidatanes entre el públic de Girona en el marc de la 58a Fira de Mostres, que s'ha inaugurat aquest dimarts a la capital gironina i romandrà oberta al públic fins diumenge, 3 de novembre. Participen també a la mostra dins l'estand del Patronat de Turisme els consells comarcals de la Segarra, el Pallars Sobirà, la Noguera i l’Alta Ribagorça, que comparteix aquest darrer taulell amb Lleida Rural i la Vall de Boí. És, precisament des d'aquest estand, des del qual s'informarà de la nova temporada de neu al Pirineu de Lleida 2019/2020 que ofereixen les 11 estacions d’esquí, a més de les activitats complementàries a la neu.
 
Rosa Pujol ha explicat que la Fira de Mostres de Girona “esdevé una bona oportunitat per promocionar l’oferta turística de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida davant un públic de proximitat en el marc d’una de les mostres firals més importants del calendari autonòmic, que acull anualment uns 80.000 visitants”. En aquest sentit Pujol ha declarat que “hem d’aprofitar al màxim l’aparador que representa aquesta Fira de Mostres per donar a conèixer l’oferta turística lleidatana al públic de Girona, que està molt proper a les contrades lleidatanes gràcies a l’Eix Transversal, el qual permet una millor comunicació entre la plana de Lleida, el Bages, Osona, la Selva i el Gironès, com també per la diversitat de productes turístics que ofereixen en el seu conjunt les comarques de la plana i les del Pirineu”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny