Notícia

La tercera Fira de la Neu del Solsonès arriba a Sant Llorenç

El certamen se celebrarà al pavelló municipal i inclourà un mercat de compra-venda de material

Schuss Esquí Club,fira de la neu
La Fira de la Neu del Solsonès arriba a la tercera edició Autor/a: Schuss Esquí Club
Comença el compte enrere oficial per a la nova temporada 2019-20 al Solsonès. Després de l'èxit de les dues primeres edicions de la Fira de la Neu del Solsonès, aquesta any arriba la seva tercera edició. Serà el diumenge 3 de novembre de 10 a 14 hores. La Fira de la neu del Solsonès és organitzada pel Schuss Esquí Club de Sant Llorenç de Morunys.


Sant Llorenç de Morunys rebrà la 3a edició de la Fira de la neu del Solsonès, que tindrà lloc el diumenge 3 de novembre de 10 a 14 hores, al pavelló municipal del municipi.

La fira constarà de diferents seccions, com el mercat de material de 2a mà i material d'ocasió que ofereixen les diferents botigues especialitzades de la comarca i amb informació de la majoria dels serveis que ofereixen les empreses i entitats locals relacionats amb el món de la neu.

El mercat de material de 2a mà, està pensat com un punt de trobada on la gent pugui vendre, comprar o intercanviar articles de 2a mà d'esquí i muntanya, per tant tothom pot portar el seu material per vendre el mateix dia de la fira, des de l'organització s'ofereix un espai i mètode molt senzill de funcionament.

En la zona d'informació de serveis, els visitants podran agafar informació i parlar directament amb les persones ubicades en cada estand informatiu, per tal de poder comparar les diferents ofertes i serveis que ofereixen les principals empreses i entitats de la comarca relacionades amb els esports d'hivern.
Durant la fira hi haurà activitats dirigides com un circuit de rollers d'11 a 12 h, (animem als visitants a dur patins, patinets o monopatins per al circuit) i una gimcana esportiva de 12 a 13 h, també hi haurà un taller de pinta-cares, inflables per als més petits i servei de Bar durant tota la fira.

L'organització de la Fira va a càrrec de Schuss esquí club (veure entrevista amb organitzadors en aquest enllaç), amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Llorenç de Morunys, Guixers, La Coma, l'associació de turisme de la vall de Lord i el consell comarcal del Solsonès. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La Fira de la neu del Solsonès és organitzada pel Schuss Esquí Club de Sant Llorenç de Morunys.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny