Notícia

La Fira +KNEU arriba a la 4a edició

Serà el dissabte 2 de novembre a la Plaça de l'Església d'Arenys de Mar

+kneu
La Fira +KNEU arriba a la 4a edició Autor/a: Associacio Ski Arenys
Dissabte 2 de novembre se celebrarà una nova edició de la Fira +KNEU a la Plaça de l'Església d'Arenys de Mar. L'organització de la Fira, a càrrec de l'Associació Ski Arenys, arriba enguany a la 4a edició i es consolida com una cita important per al món de la neu a Catalunya.

La fira té l'objectiu d'apropar els esports d'hivern i tot el que els envolta als aficionats i amants de la neu del nord-est de Catalunya. A més, de nou vol tornar a ser la primera fira del sector que es realitzi de cara a la temporada 2019/20.

Enguany, serà la 4a Fira organitzada per l'Associació i entre altres, ja han confirmat la seva participació d'estacions com Vallnord (Pal-Arinsal), Porte Puymorens, Les Angles, la Molina, Port del Comte o Tavascan.

A part, de nou tornarà a haver-hi la zona de material de muntanya i mercat gastronòmic, la zona infantil amb activitats pels més petits de la casa, i una zona Show Cooking i de restauració on poder tastar alimentació de muntanya.

Trobareu més informació de l'esdeveniment en els propers dies a la web oficial de la fira www.meskneu.cat o a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/skiarenys

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny