Notícia

Vall de Núria obre durant el mes de novembre amb horaris, calendari i preus especials

L’estació començarà la temporada d’hivern el proper dissabte 30 de novembre

nuria,cremallera
Vall de Núria obre durant el mes de novembre amb horaris, calendari i preus especials Autor/a: Diaridelaneu.cat
Vall de Núria obre durant el mes de novembre amb horaris, calendari i preus especials. El tren del Cremallera estarà en funcionament els caps de setmana i els bitllets es podran adquirir al 40%. L’estació començarà la temporada d’hivern el proper dissabte 30 de novembre.


Com cada any durant el mes de novembre l’estació de Vall de Núria obre les seves instal·lacions amb horaris, calendari i preus especials.

Pel que fa a l’accés a l’estació, el tren del Cremallera romandrà fora de servei els dies laborables del mes de novembre amb l’objectiu de dur-hi a terme tasques programades de manteniment a les instal·lacions. Concretament, el Cremallera no circularà del 4 al 15, del 18 al 22 i del 25 al 29 de novembre. Tot i això, els caps de setmana a partir del 4 de novembre, excepte el del 9 i el 10, el servei funcionarà amb horaris de temporada baixa, que es poden consultar a la pàgina web de l’estació (apartat d’horaris i preus del tren Cremallera), i els usuaris podran adquirir els bitllets al 40%.

Veure horaris en aquest enllaç.

Amb tot, els caps de setmana també estaran oberts al públic els serveis següents: la botiga, el Parc Lúdic, el Santuari, el Centre d’Interpretació, i els camins de l’entorn per fer excursions. També restarà obert el restaurant de l’Hotel Vall de Núria, de 8.30h a 10.00h (esmorzar) i de 13.00h a 15.00h (dinar). 

Està previst que l’estació de Vall de Núria enceti la temporada d’hivern el proper dissabte 30 de novembre.

Per a més informació: http://www.valldenuria.cat/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots