Notícia

Més neu produïda i més aparcaments a Port Ainé

Les pistes Carrerada 1 i Carena s'han equipat amb xarxa de neu produïda

Port Ainé,SkiPallars,carrerada
La pista Carrerada, una de les que incorporarà neu produïda en aquest temporada Autor/a: Diaridelaneu.cat
Novetats a Port Ainé en la temporada 2019-20. Una deles novetats importants afecta a la pista Carrerada 1.


Si les condicions meteorològiques ho permeten enguany Port Ainé obrirà portes el 29 de novembre. I sembla que ho farà amb novetats. Aquest estiu s’han fet obres de condicionament del ferm de la carretera des de l’encreuament fins a l’Hotel Port Ainé 2000 i s’ha procedit a l’ampliació de l’aparcament de la cota 2000 amb 70 places noves.

A més, es projecta un nou aparcament per a 325 vehicles i més de 8.000 m2, una inversió que ja va avançar l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, a Diaridelaneu el passat mes de maig. Recordar, en aquest sentit, que l'Ajuntament de Rialp va demanar el passat mes de març l'ampliació de l'estació al considerar que "s'ha quedat petita".

Neu produïda a la pista Carrerada i  i Carena

A més, segons anuncia avui la Diputació de Lleida en el seu butlletí, s’han millorat els remuntadors amb el canvi de la totalitat línia de seguretat del TSD Jet Cim i els canvi de cables del portador-tractor del TK Clots i TK l’Olla.

Una inversió important serà a pistes, on s’ha instal·lat innivació de les pistes Carena i Carrerada 1. També s’ha implantat Control d’accés usuari-Team Accés i s’ha col·locat un eco-comptador per a cotxes i autocars, conjuntament amb el Parc Natural.

Igualment, s’ha instal·lat un clorador de recirculació i canvi de la porta del moll de càrrega a l’hotel, s’ha adquirit una màquina trepitjaneu amb cabina per a 10 passatgers i 2 motos de neu, s‘ha comprat nou material de lloguer, s’ha procedit a l’adequació, drenatge i sembra de pistes i del seu entorn i s’ha instal·lat una escala accés des de l’aparcament a la zona d’intermitja del Telecadira de Roni, a la cota 2000.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny