Notícia

Sostenibilitat i estil, en la nova col·lecció urbana Protect & Connect de Helly Hansen

Helly Hansen
Sostenibilitat i estil, en la nova col·lecció urbana Protect & Connect de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Tots els materials, incloent-hi l'aïllament i les cremalleres, són 100% reciclats i vegans. I, els teixits tenyits en solució redueixen l'ús d'aigua en un 75% i aconsegueixen que el color mai s'atenuï.


Per a la marca noruega Helly Hansen, crear roba tècnica d'outdoor significat molt més que mantenir els usuaris secs i protegits. Els que la porten se senten vius i segurs en les seves aventures a la natura. La nova col·lecció urbana Protect & Connect, per a la tardor / hivern 2019, barreja colors i talls inspirats en els anys noranta, amb els processos sostenibles actuals i els materials tècnics. El resultat és una combinació de plumons, jaquetes impermeables i pantalons fets amb solucions eco-conscients i materials reciclats.

Utilitzant teixits tenyits en solució, el procés de creació redueix l'ús d'aigua en un 75% i el color mai s'atenuarà. Tots els materials, incloent-hi l'aïllament i les cremalleres, són 100% reciclats i vegans.

"Oferim productes visualment a la moda per a consumidors joves, mentre mantenim els nostres principis de crear roba funcional i tècnica d'una manera més conscient i respectuosa amb el medi ambient," assenyala Kristoffer Ulriksen, category managing director d'Urban per Helly Hansen. "Treballar de forma continuada per trobar la manera més efectiva de realitzar els millors productes amb processos sostenibles és una obligació respecte al nostre origen i tradició noruega, protegir la natura i els espais que ens encanta gaudir."

Indispensables: W P & C Puffer Parca i P & C Quilted Anorac

Amb totes aquestes prestacions, entre les peces de la col·lecció destaquen la W P & C Puffer Parca i el P & C Quilted Anorac. Amb l'objectiu de protegir-te de les inclemències del temps mentre també et connectes amb l'entorn el teixit exterior, ambdues peces inclouen la tecnologia Helly Tech® per protegir-te de la pluja; aïllament per garantir la calidesa; el 100% reciclat Prima Loft®; i, una Life Pocket encoixinat i resistent a l'aigua que mantindrà la bateria del teu mòbil activa durant més temps en temperatures fredes.

Per descobrir tots els detalls de cada peça un codi QR a l'interior de cada peça ens dirigeix ​​al microsite Protect & Connect.

P.V.P. W P & C Puffer Parca: 220 €

P.V.P. P & C Quilted Anorac: 180 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny